$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for preserving lemon juice utilizating a non-sulfite preservative 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-002/02
출원번호 US-0556758 (1990-07-23)
발명자 / 주소
  • McKenna Ronald J. (Camillus NY) Keller David J. (Syracuse NY) Bibeau Lauren S. (LaFayette NY)
출원인 / 주소
  • Borden, Inc. (Columbus OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 16  인용 특허 : 1

초록

The invention relates to a process for preserving lemon juice without the use of sulfite agents. The process uses sodium benzoate and optionally ascorbic acid, glucose oxidase, sodium acid pyrophosphate, or sodium hexametaphosphate, or an inert gass, such as carbon dioxide, helium or nitrogen or any

대표청구항

A process for preserving lemon juice in the absence of a sulfite agent which process comprises mixing sodium benzoate and lemon juice with one or more materials selected from the group consisting of ascorbic acid, glucose oxidase, sodium hexametaphosphate, sodium acid pyrophosphate, helium, and nitr

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Woodruff Richard E. (Salinas CA), Method for inhibiting fungi in citrus fruit.

이 특허를 인용한 특허 (16)

  1. Graumlich, Thomas Ray; Schaar, Robert Joseph; Buechel, Joseph John; Downton, Galen Edward; Wegman, John William, Beverage compositions having low levels of preservative with enhanced microbial stability.
  2. Graumlich, Thomas Ray; Schaar, Robert Joseph; Buechel, Joseph John; Downton, Galen Edward; Wegman, John William, Beverage compositions having low levels of preservative with enhanced microbial stability.
  3. Montezinos David Lee, Beverages having stable flavor/cloud emulsions in the presence of polyphosphate-containing preservative systems and low.
  4. Stephenson, Gary, Kits comprising a beverage composition and information for use.
  5. Spencer Kevin C., Method of controlling browning reactions using noble gases.
  6. Spencer Kevin C., Method of improving processes using pectinase enzymes with noble gases.
  7. Montezinos David Lee, Method of making beverages having stable flavor/cloud emulsions in the presence of polyphosphate-containing preservativ.
  8. Kevin C. Spencer, Method of preserving foods using noble gases.
  9. Calderas Jonathan Javier ; Graumlich Thomas Ray ; Jenkins Leonard ; Sabin Robert Phillip, Noncarbonated beverage products with improved microbial stability and processes for preparing.
  10. Calderas Jonathan Javier ; Graumlich Thomas Ray ; Jenkins Leonard ; Sabin Robert Phillip, Noncarbonated beverage products with improved microbial stability and processes for preparing.
  11. Calderas Jonathan Javier ; Graumlich Thomas Ray ; Jenkins Leonard ; Sabin Robert Phillip, Noncarbonated beverage products with improved microbial stability and processes for preparing.
  12. Baker,Nicola Jane; Parker,David Myatt, Oral compositions comprising a viscosity modifier for reduction of tooth erosion.
  13. Smith James Arthur ; Graumlich Thomas Ray ; Sabin Robert Phillip ; Vigar Judith Wells, Preparation of noncarbonated beverage products having superior microbial stability.
  14. Exner Otto,DEX ; Kugler Martin,DEX ; Hoffmann Manfred,DEX, Preservative, method of use thereof to preserve drinks and drinks preserved thereby.
  15. Londono Sergio Hernando Durana,COX, Process for manufacturing recently extracted fruit pulp, packing method and the product obtained thereby.
  16. Benedict Lewis W. (Northeast PA) Fritz Donald A. (Westfield NY), Process for the preparation of stable white grape juice.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로