$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cookware 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-036/02
출원번호 US-0446454 (1989-12-05)
우선권정보 DE-3722156 (1987-08-24); DE-3800745 (1988-01-13)
발명자 / 주소
  • Bessenbach Hans (Bad Kreuznach DEX) Crummenauer Michael (Idar-Oberstein DEX)
출원인 / 주소
  • Fissler GmbH (Idar-Oberstein DEX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 16  인용 특허 : 0

초록

A cooking utensil for use on both gas, electric and induction stoves is provided composed of a container liner of stainless steel with a comparatively low wall thickness, a comparatively thick bottom plate of aluminum or a metal of similarly good heat-conducting properties and a bottom disc that is

대표청구항

A cooking utensil of a type used for a pot or a frypan comprising a stainless steel container liner having a comparatively low wall thickness and a comparatively thick bottom plate composed of a metal selected from the group consisting of aluminum and aluminum alloys, said comparatively thick bottom

이 특허를 인용한 특허 (16)

  1. Cantu, Homaro R., Cooking and serving system and methods.
  2. Leu, Ming-Sheng; Liu, Wu-Han; Hsiao, Wei-Tien; Hsu, Chang-Chih; Liu, Mao-Shin; Wu, Zhong-Ren, Cooking utensil and manufacturing method thereof.
  3. Groll, William A.; Watkins, John, Cooking utensil having a graphite core.
  4. Maravic, Dusko; Rastberger, Sebastian, Cooking utensil with a deformation-free base, and method for producing said cooking utensil.
  5. Fraisse,Herv��; Grosbety,Yves; Waeckerle,Thierry; Spring,Markus; Hoffstaedter,Norbert, Cooking vessel comprising a base made of a multilayer material and a side wall, and article of multilayer material.
  6. Chaput Laurent,FRX ; Coutu Lucien,FRX ; Leroy Marc,FRX ; Grosbety Yves,FRX, Cooking vessel for induction heating and alloy and method for producing such a vessel.
  7. Groll, William A.; Watkins, John, Cookware with selectively bonded layers.
  8. Alan C. Martin, Ear corn cooker.
  9. Muller Frank,DEX, Enamelled cookware and method of manufacturing it.
  10. Fraisse, Herve; Waeckerle, Thierry; Grosbety, Yves; Coutu, Lucien, Ferromagnetic alloy for induction cooking.
  11. Groll, William A.; Watkins, John, Heat zone pan.
  12. Groll, William A.; Watkins, John, Method for making cookware with selectively bonded layers.
  13. Kim Myung Suk,KRX, Method of making multi-ply bottom of clad metal cookware.
  14. Spring Markus,CHX, Multilayer, cold deformable composite metal article capable of being deep drawn.
  15. Kim, Myung Suk, Pot with multi-layered bottom and manufacturing process thereof.
  16. Toussant John William ; Hall Bruce Neil, Selectively reinforced multi-ply food container.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로