$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Dynamic weight control system 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • G01G-019/40
  • G01G-019/52
출원번호 US-0605736 (1990-10-30)
발명자 / 주소
  • Ruppel Robert F. (Glen Cove NY)
출원인 / 주소
  • Cahin Systems Corporation (Mokena IL 02)
인용정보 피인용 횟수 : 16  인용 특허 : 0

초록

The present invention relates to a dynamic weight control system for a slicing machine, used to slice bacon or other food products, that has both primary and secondary weighing systems. The slicing machine has a slicing blade and a feed mechanism for feeding a food product (e.g., a bacon slab) into

대표청구항

A method of controlling the slicing of a food product comprising the following steps: A. recording a target weight and a related control weight for a multi-slice draft of the product; B. advancing a food product into a slicing station at a predetermined feed rate; C. slicing the food product, in the

이 특허를 인용한 특허 (16)

  1. Komori Susumu,JPX ; Kakinuma Sakae,JPX ; Kobayashi Masaaki,JPX, Apparatus for measuring weight and length of article.
  2. Asgeirsson, Agni, Batching method.
  3. Ozery,Shalom; Rubin,Eldad, Device and method for computerized product slicing.
  4. Takama, Akinori; Kominato, Susumu; Ueno, Hiroshi, Food dough cutting method and cutting apparatus.
  5. Huang Joseph Chun-Chi (Dayton OH) Shirk James Alan (Union OH) Yoder James Franz (West Chester OH), Food product slicing machine incorporating a scale.
  6. Paul Hebenstreit, Method for controlling weight of divided portions.
  7. Weber, Günther, Method for slicing foodstuffs.
  8. McLaughlin, Paul; DeBlecourt, Brad; Wolcott, Thomas C.; Lindee, Scott A., Method of producing drafts of sliced food products with desired weights and a dual scale weighing system for producing drafts of desired weights.
  9. McLaughlin, Paul; DeBlecourt, Brad; Wolcott, Thomas C.; Lindee, Scott A., Method of producing drafts of sliced food products with desired weights and a dual scale weighing system for producing drafts of desired weights.
  10. Ring, Timothy W., Method of weight measurement using moving weigh conveyor.
  11. Inglin,Eric A.; Donaldson,Gary E., Multiple conveyor and scale weighing apparatus.
  12. Seager, Richard David, Part pack optimization.
  13. Hebenstreit, Paul, System and method for weighing items.
  14. W.ang.nelid Kent,SEX, Weighing device.
  15. Seager, Richard David, Weight giveaway reduction system.
  16. Lindee Scott ; Ill Steven, Yield monitoring system for a slicing apparatus.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로