$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for aging a distilled liquor 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • C12H-001/00
출원번호 US-0707143 (1991-05-30)
발명자 / 주소
  • Leu Sheng-I (No. 26
  • Lane 25
  • Weng-Heng I Rd.
  • Kaohsiung TWX) Lin I-Chang (No. 40-1
  • Alley 18
  • Lane 127
  • Nan-Shan Rd.
  • Chungho TWX) Chen Ching-Yu (2nd Fl.
  • No. 320
  • Liao-Ning I St.
  • Kaohsiu
출원인 / 주소
  • Leu
  • Sheng-I (Kaohsiung TWX 05) Lin
  • I-Chang (Chungho TWX 05) Chen
  • Chen-Shun (Kaohsiung TWX 05) Lee
  • Jhy-Ming (Kaohsiung TWX 05)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 0

초록

A method for aging a fermented product includes the steps of: (a) cooling the fermented product in a container; (b) introducing ozone in the cooled fermented product for oxidation; and (c) applying an ultrasonic vibration to the container to vibrate and heat the fermented product in step (b) for oxi

대표청구항

A method of quickly aging a distilled liquor comprising: (a) cooling a distilled liquor in a container to about -10°C.; (b) introducing ozone into said cooled distilled liquor for oxidation; and (c) after step (b), applying an ultranonic vibration at a frequency of 15.000 Hz/sec to 150.000 Hz/sec to

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Ho,Tzu Lung; Chiu,Yung Ho, Aging device for liquor or wine.
  2. Bailey, Edward W.; Lindsay, Norma, Alcoholic beverage enhancing device.
  3. Ceccarani Franco,ITX, Apparatus and method for accelerating aging of alcoholic liquids such as wines, brandies, spirits and the like.
  4. Endico Felix W., Direct esterification system for food processing utilizing an oxidative reaction.
  5. Gordon, Roman; Gorodnitsky, Igor; Grichko, Varvara, Flow-through cavitation-assisted rapid modification of beverage fluids.
  6. Leonhardt,Charles G.; Morabito,James A., Method and system for removing harmful gases from wines and other beverages.
  7. Murray Cameron R.,CAX ; Van der Meer William John,CAX, Methods for chill treating non-distilled malted barley beverages.
  8. Rule, David D., Methods for processing the contents of containers and tanks and methods for modifying the processing capabilities of tanks and containers.
  9. Tyler, III,Orville Z.; Bailey,Edward W., Process for enhanced flavoring of beverages and product produced therefrom.
  10. Murray Cameron R.,CAX ; Van Der Meer William John,CAX, Production of fermented malt beverages.
  11. Murray Cameron R.,CAX ; Van der Meer William John,CAX, Production of fermented malt beverages.
  12. Rule, David D., Systems, devices and methods for regulating temperatures of tanks, containers and contents therein.
  13. Rule, David D., Temperature regulating systems.
  14. Leonhardt,Charles G.; Morabito,James A., Wine aging method and system.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로