최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0744088 (1991-08-12) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 32 인용 특허 : 0 |
The invention is directed compositions which are capable of being converted to frozen dairy dessert products, including ice cream and yogurt desserts, which have organoleptic qualities comparable to high fat frozen desserts such as ice cream. The compositions are either aerated or quiescently frozen
A sweetened, aqueous composition suitable for preparing a quiescently frozen dairy dessert, comprising: partially hydrolyzed starch in an amount greater than about 6 wt-%, a sweetening agent, milk protein in an amount to provide a ratio of partially hydrolyzed starch to milk protein of at least 0.8:
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.