$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Frozen dessert compositions and products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-009/02
출원번호 US-0744088 (1991-08-12)
발명자 / 주소
  • Huang Victor T. (Mounds View MN) Barrier William A. (Plymouth MN) Leake Luther H. (Arden Hills MN) Wittinger Sharon G. (Morristown NJ)
출원인 / 주소
  • The Pillsbury Company (Minneapolis MN 02)
인용정보 피인용 횟수 : 32  인용 특허 : 0

초록

The invention is directed compositions which are capable of being converted to frozen dairy dessert products, including ice cream and yogurt desserts, which have organoleptic qualities comparable to high fat frozen desserts such as ice cream. The compositions are either aerated or quiescently frozen

대표청구항

A sweetened, aqueous composition suitable for preparing a quiescently frozen dairy dessert, comprising: partially hydrolyzed starch in an amount greater than about 6 wt-%, a sweetening agent, milk protein in an amount to provide a ratio of partially hydrolyzed starch to milk protein of at least 0.8:

이 특허를 인용한 특허 (32)

  1. Vaghela, Madansinh; Sharkasi, Tawfik Yousef; Groh, Björn F.; Schlegel, Myriam; Vieira, Josélio Batista, Aerated frozen products.
  2. Vaghela, Madansinh; Sharkasi, Tawfik Yousef; Groh, Björn F.; Schlegel, Myriam; Vieira, Josélio Batista, Aerated frozen products.
  3. Baensch, Johannes; Gaugaz, Marl?ne; Leneuf, Dominique; Reimerdes, Ernst Hartmut, Cream-based food composition.
  4. Robert W. Martin, Jr. ; Nicole C. Brake, Frozen dairy products and methods of production.
  5. Nicole C. Brake ; Robert W. Martin, Jr. ; Scott B. Backinoff, Frozen dessert products and method of production.
  6. Joseph Destephano ; Kamel Chida ; Ann Swartos ; Kelly Davis-Kvam ; Sumana Chakrabarti, Gelato composition.
  7. Bennett, Craig; Carey, Nathan; Israelachvili, Jacob, High-protein food product and process for making.
  8. Bennett, Craig; Carey, Nathan; Israelachvili, Jacob, High-protein food product and process for making.
  9. Laaman Thomas R. ; Chang Pei K., Low fat, shelf-stable, ready-to-drink milk shake beverages having the mouth feel of high fat milk shake beverages.
  10. Singh Prem S., Low-fat ground meat products.
  11. Sarah Jane Gray GB; Susan Turan GB, Method for the preparation of an aerated frozen product.
  12. Clemmings John F. ; Zoerb Hans F. ; Rosenwald Diane R. ; Huang Victor T., Method of making frozen compositions.
  13. Clemmings John F. (Parsippany NJ) Zoerb Hans F. (River Falls WI) Rosenwald Diane R. (Shoreview MN) Huang Victor T. (Moundsview MN), Method of making ice cream.
  14. Mehnert David W. (Antioch IL) Prince Steven (Evanston IL), Methods and compositions for fat free process cheese.
  15. Huang, Victor T.; Rosenwald, Diane R., Milk protein dispersions.
  16. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef,EGX, Molded aerated frozen bar.
  17. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef, Molded frozen bar.
  18. Groux Michel John A.,CHX ; Fayard Gilles,CHX, Mono-screw extrusion process for manufacturing aerated frozen products.
  19. Quessette, Maylis; Silberzahn, Karl Wilhelm, Natural stabiliser system for frozen dessert.
  20. Koss,Ronald; Koss,Arnold, Nutritional frozen dessert and methods of manufacture.
  21. Koss,Ronald; Koss,Arnold, Nutritional frozen dessert and methods of manufacture.
  22. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  23. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  24. Sweeney, John F.; Dea, Peter C.; Aimutis, William R.; Cavallini, Vincent M.; Nelson, Karla J.; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  25. Sweeney, John; Dea, Peter; Aimutis, William; Cavallini, Vincent; Nelson, Karla; Metin, Serpil, Pellet systems for preparing beverages.
  26. Baker, Robert S., Process for frozen dairy product.
  27. Vaghela Madansinh ; Sharkasi Tawfik Yousef,EGX, Process for making a molded aerated frozen bar.
  28. Pei K. Chang, Process for making milkshake beverage compositions having improved consistency, flavor and physical stability.
  29. Vaghela, Madansinh; Sharkasi, Tawfik Yousef; Groh, Bjorn, Process for producing aerated frozen products.
  30. Collins, Kenneth S.; Hanawa, Hiroji; Nguyen, Andrew; Rauf, Shahid; Balakrishna, Ajit; Todorow, Valentin N.; Ramaswamy, Kartik; Salinas, Martin Jeffrey; Yousif, Imad; Merry, Walter R.; Rui, Ying; Rice, Michael R., Process for wafer backside polymer removal and wafer front side photoresist removal.
  31. Kutzko Joseph P. ; Hayes Michael L. ; Sherman Lee T., Purification of biologically active peptides from milk.
  32. Huang, Victor Tsangmin; Rosenwald, Diane Rae; Harcourt, Eric David, Stable soft frozen desserts.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로