$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

특허 상세정보

Coffee brewing method

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23F-005/26   
미국특허분류(USC) 426/433
출원번호 US-0112708 (1993-08-26)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 0
초록

Coffee brewing cycle time is improved by contacting roasted ground coffee with a brief interval of steam, e.g. 3 seconds. The steam is preferably introduced prior to contact with brewing water and may be followed by a brief interval of pause prior to introducing the water. Steam and water are preferably introduced under a moderately elevated pressure. Improvements in appearance, color, flavor, aroma and yield can be achieved along with reduced cycle time.

대표
청구항

A process for brewing coffee beverage comprising: (a) closing a chamber around a bed of roasted and ground coffee having an average particle size of from 400 to 800 microns and being sufficient to brew from 2 to 12 cups of coffee, the ratio of the bed depth to bed diameter being less than 1; (b) supplying saturated steam into the chamber at an elevated pressure of from 0.1 to 2 bar for an interval of sufficient duration to supply from 0.7 to 2 grams of water per gram of roasted and ground coffee and from 1.5 to 5 BTU\s per gram of roasted and ground cof...