$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Powder-form, foaming creamer 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23J-003/00
  • A23L-002/40
출원번호 US-0090949 (1993-07-13)
우선권정보 NL-0001264 (1992-07-14)
발명자 / 주소
  • Westerbeek Johannes M. M. (Rosmalen NLX) Dijkgraaf Jeroen T. M. (Veghel NY NLX) Zijlmans Joseph B. S. (Oneonta NY)
출원인 / 주소
  • Campina-Melkunie bv (Veghel NLX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 0

초록

This invention provides a powder-form foaming creamer for beverages, such as coffee, and soups, said creamer containing fat, carbohydrate and protein; said protein is chicken\s egg-albumen which shows a superior foam-stabilizing activity, while the use of egg-albumen also confers to the foam a good

대표청구항

A powder-form foaming creamer which provides a foam at the surface of hot beverages and soups, comprising: 5-40% by weight of a fat component, 30-80% by weight of a carbohydrate component, 1-10% by weight of an egg-albumen component, 0-4% by weight of a stabilizing salt component, said percentages b

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Sargent, Jeffrey Alan; Villagran, Francisco Valentino, Beverage brewing devices for preparing creamy beverages.
  2. Reddy Sekhar ; Sher Alexander ; Vadehra Dharam Van ; Wedral Elaine Regina, Calcium complex and a process of making a food fortified with calcium.
  3. Josefa Binker, Coffee foaming sweetener.
  4. Bauer Werner (Lutry CHX) Masson Gerard (Cully CHX), Dehydrated particulate food product and preparation thereof.
  5. Sargent, Jeffrey Alan; Hardesty, Douglas Craig, Flavored coffee compositions and methods of making the same.
  6. Zeller Bary Lyn ; Kiessling Thomas Richard, Foaming cappuccino creamer containing gasified carbohydrate.
  7. Bisperink, Christiaan; Ufheil, Gerhard; Vuataz, Gilles; Schoonman, Annemarie Johanna Endrika, Foaming ingredient and powders containing it.
  8. Klein, Barbara; Faller, James; Paeschke, Teresa; Moros, Eleftherios; Grady, Jennifer; Cheng, Maureen; Lofton, Glinda; Magden, Lynn; Romero, Nicole, Frozen beverage topping.
  9. Villagran Francisco Valentino ; Dria Glenn James ; Bruno ; Jr. David Joseph ; Small Leonard Edwin, Higher density foamable instant coffee products for preparing cappuccino like beverages.
  10. Sargent, Jeffrey Alan; Hardesty, Douglas Craig, Method of making flavored coffee compositions.
  11. Xiao-Qing Han ; John A. Gregg ; Ted Riley Lindstrom ; Jimbay P. Loh, Process for making caseinless cream cheese-like products.
  12. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
  13. Darbyshire, John; Chmiel, Oliver; Ubbink, Johan Bernard; Schoonman, Annemarie, Water soluble powders and tablets.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로