$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cryogenic vibratory mill apparatus 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B02C-017/14
  • B02C-017/20
출원번호 US-0497954 (1995-07-03)
발명자 / 주소
  • Perkel Harold (Levittown PA)
출원인 / 주소
  • TDF, Inc. (Levittown PA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 0

초록

A cryogenic vibratory mill designed to receive cooling fluid such as liquid nitrogen within a grinding chamber for grinding of feed material such as crumb rubber from vehicle tires for cryogenic comminution within a grinding chamber. Cooling within the grinding chamber is achieved by passing cooling

대표청구항

An improved cryogenic vibratory mill apparatus, for receiving cooling fluid therein for cryogenic comminution of feed material supplied thereto, comprising: A. a housing means defining a grinding chamber means therein, said housing means defining a material inlet means in fluid flow communication wi

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  2. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Weichert, Reiner, Method and apparatus for ultrafine grinding and/or mixing of solid particles.
  6. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  7. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  8. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  9. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  10. Gauch Simone ; Bastian Helge,DEX ; Roord Manfred,DEX ; Orth Uwe,DEX ; Anghel Radu,DEX, Process and apparatus for breaking down biological material.
  11. Yanase Shigeo,JPX, Pulverizer.
  12. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
  13. Johnson, Benedict Yorke; Owusu, Samuel Odei, Solvent-free syntheses of silver products produced thereby.
  14. Thomason, Darryl, System for agglomerating wet fiber strand segments.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로