$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Container for the wood maturation of wines and liquors

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) B65D-008/04   
미국특허분류(USC) 99/2771 ; 426/11
출원번호 US-0256437 (1994-07-06)
우선권정보 AU-0009466 (1993-06-18); AU-0000153 (1993-07-27); AU-0000154 (1993-07-27)
국제출원번호 PCT/AU94/00147 (1994-03-24)
§371/§102 date 19940706 (19940706)
국제공개번호 WO-9500401 (1995-01-05)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
인용정보 피인용 횟수 : 26  인용 특허 : 0
초록

An improved container (45) for fermentation and/or maturation of liquid products such as wine or other liquors is disclosed comprising a liquid impervious outer wall defining a zone for retaining the liquid product and a plurality of tubes (1) manufactured from individual lengths (2) of a suitable wood in edge sealing contact, the tubes 1 having seal means at one or both ends co-operable with the liquid impervious outer wall such that the tubes extend through a substantial part of the zone retaining the liquid product whereby the liquid product surrounds...

대표
청구항

A container for use in fermentation and/or maturation of liquid products such as wines or liquors, said container having a liquid impervious outer wall defining an interior liquid holding zone and a plurality of tubes open to atmosphere at one end, each of said tubes being formed from a plurality of separate, longitudinally, disposed wooden elements in longitudinal edge sealing contact, each said tube further being located as to pass at least partially through the interior liquid holding zone of said container whereby the liquid product being processed i...

이 특허를 인용한 특허 피인용횟수: 26

  1. Karasch, Russell D.. Apparatus and method for aging liquids. USP20180610000729.
  2. Karasch, Russell D.. Apparatus and method for aging liquids. USP2018029885010.
  3. Karasch, Russell D.. Apparatus and method for aging liquids. USP20190410260032.
  4. Karasch, Russell D.; Lee, Brian J.. Apparatus and method for aging liquids. USP2015129212343.
  5. Eustis, Robert H.. Apparatus and method for aging wine or spirits. USP2005116966250.
  6. Eustis, Robert H.. Apparatus for aging wine or spirits. USP2014048689678.
  7. Kenealy, David; Cannon, John R.; Rubino, James E.. Barrel construction. USP2016109457932.
  8. Kenealy, David; Cannon, John R.; Rubino, James E.. Barrel construction. USP2013028381926.
  9. Weil, William J.. Barrel with trapdoor. USP2003096616002.
  10. Theisen, Peter S.; Theisen, John A.; Theisen, Adam J.; Theisen, Allen P.. Beverage aging container. USP201902D841278.
  11. Karasch, Russ D.; Theisen, Peter S.; Theisen, John A.. Beverage infusion spiral and methods of making and using the same. USP2011017866254.
  12. Karasch,Russ D.; Theisen,Peter S.; Theisen,John A.. Beverage infusion spiral and methods of making and using the same. USP2008047357069.
  13. Roleder, Jonathan. Container assembly for aging a liquid. USP2017119822329.
  14. Roleder, Jonathan W.. Container assembly for aging a liquid. USP2015059032864.
  15. Roleder,Jonathan. Container assembly for aging a liquid. USP2007107284476.
  16. Roleder, Jonathan. Container assembly with improved retainer assembly and flavor inserts for aging a liquid. USP2016129523068.
  17. Bryce A. Ecklein. Maturation process for wines. USP2002046378419.
  18. Parker, III, Frank L.; Klatch, Walter D.. Method and apparatus for fluid transport, storage and dispensing. USP2004046715514.
  19. Evans, Dennis D.; Whitfield, John C.. Method for aging or maturing ethyl or ethanol alcohol based beverages. USP20180810041027.
  20. Eustis, Robert H.. System for non-deleterious accelerated aging of wine or spirits. USP2010077762179.
  21. Tolley, Mike P.; Howard, Phillip J.; DeMark, Joseph J.; Williams, III, Donald E.. Techniques for maintaining palatability of a bait material in a pest control device. USP2017059655354.
  22. Tolley, Mike P.; Howard, Phillip J.; DeMark, Joseph J.; Williams, III, Donald E.. Techniques for maintaining palatability of a bait material in a pest control device. USP2012068196342.
  23. Tolley, Mike P.; Howard, Phillip J.; DeMark, Joseph J.; Williams, III, Donald E.. Techniques for maintaining palatability of a bait material in a pest control device. USP2014098832994.
  24. Lix, Thomas Steven. Whiskey making method. USP2014118889206.
  25. Kania, Bruce G.; Zimmerman, David L.. Wooden spiral for flavoring wine and method of manufacturing same. USP2009097594468.
  26. Janssen, Ryan Patrick. Wooden vessel for the aging of liquid. USP20190110184098.