$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Extraction method 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/24
출원번호 US-0469010 (1995-06-05)
우선권정보 AU-0007363 (1991-07-22)
발명자 / 주소
  • Lang Timothy R. (Pymble AUX)
출원인 / 주소
  • Processing Technologies International Ltd. (Hamilton BMX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 27  인용 특허 : 2

초록

A process for extraction of a soluble component from a dried food material, which process includes: providing: a dried food material to be extracted, an extracting liquid, and an enriching liquid consisting essentially of a solution of the soluble component to be extracted; forming a pool of the enr

대표청구항

A process for extraction of a soluble component from a food material which process includes; providing: a food material having a soluble component to be extracted; an extracting liquid; and an enriching solution of the soluble component to be extracted, said enriching solution having a higher concen

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Marsh William C. (Marysville OH) Wimmers James E. (Marysville OH), Coffee extraction process.
  2. Gottesman ; deceased Martin (late of Paramus NJ by Karen Gottesman ; executrix) Pfluger Richard A. (Maplewood NJ) Skiff Ronald H. (West Orange NJ), Method for the extraction of roasted and ground coffee.

이 특허를 인용한 특허 (27)

  1. McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang; Gherardi, Stefano; Murnaghan, Kevin, Activated methylene reagents and curable compositions prepared therefrom.
  2. McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang, Adhesive systems using imines and salts thereof and precursurs to electron deficient olefins.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  6. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  7. Gherardi, Stefano; McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang, Curable composition having an electron deficient olefin.
  8. Rabinowitz,Israel N., Dietary fiber, process for preparing it, and augmented dietary fiber from almond hulls.
  9. McArdle, Ciaran; Zhao, Ligang; Gherardi, Stefano L.; Murnaghan, Kevin D., Electron deficient olefins.
  10. Lang, Timothy; Denton, Derek; Bird, Anthony R; Topping, David, Food supplement.
  11. McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang, Imines and methods of preparing electron deficient olefins using such novel imines.
  12. McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang, Iminium salts and methods of preparing electron deficient olefins using such novel iminium salts.
  13. Smith, Peter W., Method for cleaning salt impregnated hog fuel and other bio-mass, and for recovery of waste energy.
  14. Honda, Takeshi; Imazawa, Takeshi; Kubota, Yasushi; Nakatsubo, Tadashi, Method for extraction and/or squeezing of edible food and drink.
  15. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  16. Bigi, Franca; Gheradi, Stefano; McArdle, Ciaran B., Method of preparing electron deficient olefins.
  17. McArdle, Ciaran B.; Zhao, Ligang, Method of preparing electron deficient olefins.
  18. McArdle, Ciaran B., Method of preparing electron deficient olefins in polar solvents.
  19. Rabinowitz, Israel N., Method of producing aqueous extracts from almond hulls.
  20. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  21. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  22. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  23. Nickerson, Robert; Whitney, John, Screw conveyer system.
  24. Nickerson, Robert; Whitney, John, Screw-type heat-exchanger system with variable-clocking screw conveyors.
  25. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
  26. Gherardi, Stefano; McArdle, Ciaran B.; Faimani, Giovanni; Loschen, Christoph, Substituted activated methylene reagents and methods of using such reagents to form electron deficient olefins.
  27. Tajalli, Armin, Symmetric linear equalization circuit with increased gain.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로