최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0324897 (1994-10-18) |
발명자 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 18 인용 특허 : 5 |
An anticaking agent which reduces the stickiness of the chunked, diced, or shredded cheese and improves the functionality of cheese is formulated of fine mesh vegetable flour, bentonite, cellulose, and antimycotic agents or bacterial cultures. This anticaking agent also will reduce the yeast and mol
A method of treating a divided cheese product for anticaking and improved functionality, comprising: applying to a divided cheese product a mixture of dry, powdered flour and dry, powdered bentonite, wherein said bentonite comprises no more than 10 percent by weight of the mixture.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.