최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0415043 (1995-03-31) |
우선권정보 | JP-0064192 (1994-03-31) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 5 인용 특허 : 23 |
Migration of fat in complex confectionery is prevented by using a fat having a function for preventing swelling caused by oil absorption which comprises 1,3-saturated-2-unsaturated type glycerides of which at least one constituent saturated fatty acid has 20 to 24 carbon atoms. Chocolate having a fu
A method for preventing fat migration of a complex confectionery composed of chocolate and a baked confectionery which comprises adding a fat comprising 1,3-dibehenoyl-2-oleyl glycerides to the chocolate, wherein said glycerides are used in the form of a melted state together with other triglyceride
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.