최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0394071 (1995-02-24) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 51 인용 특허 : 101 |
Mass corn-based products, e.g., tortilla chips and taco shells, are produced by admixing and heating a coarse ground corn component with water and lime to hydrate the coarse corn component at a temperature below the gelatinization temperature of corn starch, admixing the hydrated coarse corn compone
A method for producing masa corn-based products comprising: a) admixing and heating a coarse ground corn component with water and lime to at least substantially hydrate the coarse corn component at a temperature below the gelatinization temperature of corn starch, b) then admixing the hydrated coars
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.