$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Device for conching chocolate compound

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-001/00
  • A23G-001/10
  • A23G-001/16
  • B01F-007/02
출원번호 US-0596091 (1996-03-29)
우선권정보 DE-4326075 (1993-08-04)
국제출원번호 PCT/EP94/02478 (1994-07-27)
§371/§102 date 19960329 (19960329)
국제공개번호 WO-9504470 (1995-02-16)
발명자 / 주소
  • Callebaut Frans (Bambrugge BEX) Bruyland Rudy (Herdersem BEX)
출원인 / 주소
  • Callebaut N.V. (Lebbeke-Weize BEX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 10

초록

A conche for producing chocolate compound consists of a conche container (10) with a main chamber (12) and subsidiary chambers (13, 14). Mixing vanes (22, 23 and 30, 31) are disposed therein on central shafts (19, 20, 21) in order to intimately mix the components fed in from above. In order to impro

대표청구항

A device for mixing conching components for the production of chocolate compound, said device comprising: a) a substantially cylindrical conche container (10) containing a driven central main shaft (19) which is rotatable about a horizontal axis in a central main chamber of the conche container (10)

이 특허에 인용된 특허 (10)

  1. Callebaut, Frans; Bruyland, Rudy, Apparatus for continuously conching chocolate mass.
  2. Capodieci Roberto A. (Glen Ellyn IL), Chocolate conching.
  3. Capodieci Roberto A. (Glen Ellyn IL), Chocolate conching.
  4. Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX), Conching device.
  5. Stadelmann Max (Salmsach CHX) Knig Hans-Joachim (Bad Salzuflen DEX), Conching device.
  6. Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX), Conching machine.
  7. Chaveron Henri (Paris FRX) Pontillon Jean (Meulan FRX) Billon Michel (Unieux FRX) Adenier Herv (Compiegne FRX) Kamoun Ahmed (Sfax ZAX), Installation for preparing a chocolate paste.
  8. Leuthold Johannes (Zuzwil CHX) Kuster Werner (Niederuzwil CHX), Method and apparatus for operating a conching device.
  9. Goerling Paul Martin (Hannover DT) Zuercher Klaus Paul Ernest (Hannover DT), Process for continuously producing a roasted cocoa mass and for manufacturing a chocolate mass.
  10. Tadema Jan C. (Bergen NLX), Refining device.

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Apparatus for vacuum-less meat processing.
  2. Bindler Uwe,DEX, Chocolate plant.
  3. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Method and apparatus for accelerating formation of functional meat mixtures.
  4. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Morin, Paul Gerard, Method and apparatus for continuous processing of whole muscle meat products.
  5. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Morin, Paul Gerard; Rivero, Orestes; Rivero, legal representative, Adalys, Method and apparatus for continuous processing of whole muscle meat products.
  6. Mechias Bernd,DEX, Method and conching machine for introducing a substance into it.
  7. Wilke, Daniel B., Method for controlling ground meat flow rates.
  8. Lipp Eberhard,DEX, Method for production of chocolate.
  9. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Method for reducing protein exudate on meat product.
  10. Morin,Paul G.; Reeve,Michele L.; Tomey,Jennifer L.; Malcom,Domini T.; Wilke,Daniel B., Method of making processed meat products.
  11. Tomey,Jennifer L.; Lucke,Donald Edward; Morin,Paul Gerard; Reeve,Michelle L.; Wilke,Daniel Brent, Method of making processed meat products.
  12. Bindler Uwe,DEX, Plant for producing articles, comprising at least one refrigeration section.
  13. Senba,Katunori; Umeno,Koji; Yamawaki,Yoshio, Process for producing confectionery highly stable to heat.
  14. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Nehls, Amy Lynn; Morin, Paul Gerard; Janulis, Theodore Nicholas; Rivero, Orestes; Rivero, legal representative, Adalys, Processing elements for mixing meat products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트