$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cooking appliance with level detection apparatus and method 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • G01F-023/00
출원번호 US-0630440 (1996-04-11)
발명자 / 주소
  • Carr Larry L.
출원인 / 주소
  • Tridelta Industries, Inc.
대리인 / 주소
    Benesch, Friedlander Coplan & Arnoff LLP
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 0

초록

A deep fat fryer system includes a vat for holding a quantity of cooking medium. A tube or conduit is disposed between a position in the vat corresponding to a lower desired level of cooking medium in the vat and a blower for creating a vacuum in the tube. A pressure sensitive switch is disposed for

대표청구항

[ Having described the preferred embodiment the invention is now claimed to be:] [22.] A fluid level sensor for sensing the level of a fluid in a vessel, comprising:a flow generating device for generating an air flow;a tube member having a first end in communication with the vessel for receiving sai

이 특허를 인용한 특허 (10)

  1. Fetterman, Abraham; Fetterman, Lisa Qiu; Suppipat, Wipop Bam, Apparatus and system for low-temperature cooking.
  2. Day, William; Jones, Doug; Nevarez, Roberto; Sank, Jerry; Stanger, Keith; Ceste, Mario G.; Pinnow, Curtis Clarence; Sus, Gerald A.; Dorsten, Ron; Ewald, Henry T.; Hong, Jenny; Schackmuth, Glenn; Corliss, John M.; Gerstmann, Joseph; Lozouski, James, Automated food frying device and method.
  3. Fauteux, Lucien, Automated self-contained cooking assembly.
  4. Wu, Jeff, Circulator cooker with alarm system.
  5. Wu, Jeff, Circulator cooker with alarm system.
  6. Popeil, Ronald M.; Backus, Alan Lester; Popeil, Kathryn; Popeil, Lauren; Popeil-Stairs, Shannon, Cooking device to deep fat fry foods.
  7. Lackman, Lamont Eric; Hutchinson, Charles Milton, Low oil volume fryer with small cold zone.
  8. Johnson, Michael Frank Gray; Cole, James Timothy, Method for extending the usage life of oil in a deep fat fryer.
  9. Williams,Rafe T.; Saunders,Joseph J.; Knott,Phillip D.; Murray,Robert Van, Natural convection steam cooking device.
  10. Mercer Gary L., System and method for determining drain pan fluid level.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로