$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method of making coffee particles containing aroma

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/00
출원번호 US-0665786 (1996-06-18)
발명자 / 주소
  • Cheng Pu-Sheng
  • Garwood Robert
  • Mandralis Zenon Ioannis
  • Tuot James
  • Westfall Scott
출원인 / 주소
  • Nestec S.A., CHX
대리인 / 주소
    Pennie & Edmonds LLP
인용정보 피인용 횟수 : 23  인용 특허 : 0

초록

A method of producing coffee particles containing entrapped aroma. Soluble coffee solids and up to 10% by weight water are introduced into a heating and mixing zone and to raise the temperature to about 85.degree. C. to about 130.degree. C. to form a molten mass. Aroma-containing substrate is introd

대표청구항

[ We claim:] [1.] A method of producing coffee particles containing entrapped aroma; the method comprising:introducing soluble coffee solids into a heating and mixing zone and raising the temperature to form a mass of molten soluble coffee solids;introducing an aroma-containing substrate into the ma

이 특허를 인용한 특허 (23)

  1. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  2. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Lewis M. Popplewell ; J. Mark Black ; Michael G. Madsen, Cake-resistant, hygroscopically sensitive materials and process for producing the same.
  6. Zeller, Bary L.; Gaonkar, Anilkumar G.; Wragg, Anthony; Ceriali, Stefano, Coffee beverage preparation aroma system.
  7. Popplewell Lewis M. ; Porzio Michael A., Fat-coated encapsulation compositions and method for preparing the same.
  8. Fulger Charles V. ; Popplewell Lewis Michael, Flavor encapsulation.
  9. Imison, Thomas Philip, Foaming coffee composition.
  10. Imison, Thomas Philip, Foaming coffee composition.
  11. Imison, Thomas Philip; Oxford, Philip James; Ceriali, Stefano; Zeller, Bary Lyn, Foaming compositions and methods of making the same.
  12. Colmerauer, Aaron R.; Arora, Vijay K.; Fountain, Gerald Olean; Oxford, Philip James; Turek, Evan J.; Zeller, Bary Lyn, Method and system for entrapping pressurized gas in powdered food or beverage products.
  13. Ceriali,Stefano; Wragg,Anthony; Gaonkar,Anilkumar Ganapati; Zeller,Bary Lyn, Method of making aromatization particles containing coffee aroma constituents.
  14. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  15. Zeller, Bary Lyn; Ceriali, Stefano; Gundle, Alan, Method of preparing a foaming soluble coffee powder.
  16. Zeller, Bary L.; Ceriali, Stefano; Wragg, Anthony; Gaonkar, Anilkumar G., Method of preparing coffee aromatizing compositions.
  17. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  18. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  19. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  20. Zeller, Bary Lyn, Non-carbohydrate foaming compositions and methods of making the same.
  21. Zeller, Bary Lyn; Van Seeventer, Paul Bastiaan; Poortinga, Albert Thijs, Non-protein foaming compositions and methods of making the same.
  22. Zeller, Bary L.; Gaonkar, Anilkumar G.; Wragg, Anthony; Ceriali, Stefano, Preparation aroma system for dehydrated food product compositions.
  23. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트