최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0612056 (1996-03-07) |
우선권정보 | GB-0004686 (1995-03-08) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 11 인용 특허 : 3 |
Shaped fat-based confectionery articles are prepared by extruding and issuing a fat-based confectionery substance, particularly set chocolate, under pressure and at a temperature below the pour point of the substance into a mold cavity having at least one cavity surface lined with a lining material
[ I claim:] [1.] A process for preparing a shaped fat-based confectionery article comprising lining a mold cavity portion of a two-part mold, wherein the mold comprises at least two mold cavity portion surfaces and a passage which leads to the mold cavity, with a lining material so that at least one
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.