$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Food products utilizing edible films and method of making and packaging same 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21D-013/00
  • A23L-013/25
출원번호 US-0790656 (1997-01-29)
발명자 / 주소
  • Mayfield Walter Goldston
출원인 / 주소
  • Arriba Corporation
대리인 / 주소
    Madan & Morris, PLLC
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 13

초록

An edible material thin file is applied to sticky or moist food products. The edible material may be sprayed on the moist food product. The food product with the edible material thereon may be used make sandwiches or stored without any additional protection. Individually wrapped slices of the moist

대표청구항

[ What is claimed is:] [1.] A food product, comprising:(a) an amorphous food made into a desired shape; and(b) a flexible film of edible material at a thickness less than 1.0 mm on opposite sides the amorphous food for(i) aiding the amorphous food to retain moisture, and(ii) aiding the amorphous foo

이 특허에 인용된 특허 (13)

  1. Krochta John M. (Davis CA), Coatings for substrates including high moisture edible substrates.
  2. Seaborne Jonathan (Corcoran MN) Ebgerg David C. (Plymouth MN), Edible barrier for composite food articles.
  3. Seaborne Jonathan (Corcoran MN) Egberg David C. (Plymouth MN), Edible coating composition and method of preparation.
  4. Adams Robert M. (Sherman Oaks CA) Melachouris Nicholas (Westlake Village CA) Tonner George (Simi Valley CA) Vadehra Dharam V. (New Milford CT), Food coating composition and a process of preparing a food composition using same.
  5. Colten Frank P. (Dover DE) Halik Joseph J. (Ossining NY) Ravallo Robert J. (Mahopac NY) Hegadorn Joseph L. (Ridgewood NJ) Hynson Richard B. (New Fairfield CT), Gasified candy enrobed with oleaginous material.
  6. Bastioli Catia (Novara ITX) Bellotti Vittorio (Fontaneto D\Agogna ITX) Romano Giancarlo (Novara ITX) Tosin Maurizio (Serravalle Sesia ITX), Laminated film with a starchy matrix and low permeability and methods for its production.
  7. Fennema Owen R. (Madison WI) Kamper Susan L. (Minneapolis MN) Kester Jeffrey J. (Madison WI), Method for making an edible film and for retarding water transfer among multi-component food products.
  8. Miller Albert T. (Bridgewater NJ), Method for preparing edible casings and compositions thereof.
  9. Averbach Benjamin L. (Belmont MA), Natural and synthetic edible moisture barrier.
  10. Castillo ; Jr. Ruben (Corpus Christi TX), Non-spread peanut butter slices and method of making.
  11. Seaborne Jonathan (Corcoran MN) Egbert David C. (Plymouth MN), Package containing a moisture resistant edible internal barrier.
  12. Redmond Sanford (1385 York Ave. New York NY 10021), Sealed packages for spreadable products.
  13. Meyers Marc (Naperville IL), Use of edible film to improve the packaging of chewing gum.

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Flowers,Tracy; Karam,Raymond John; Underwood,Melissa Parry; Drasen,Julie Jean, Combined cake and ice cream dessert.
  2. Nielsen, Jens Mogens; Høegh, Lars, Composition.
  3. Kershman, Alvin; Shear, Jeff L., Farinaceous surface product that is toaster reheatable and method.
  4. Gray, Robin S., Food condiment, composition, method of molding, and method of using.
  5. Gray, Robin S., Food condiment, composition, method of molding, and method of using.
  6. Gray, Robin Scott, Food condiment, composition, method of molding, and method of using.
  7. Gray,Robin S., Food condiment, composition, method of molding, and method of using.
  8. Ehrman,Richard A., Food product and related method.
  9. Mayfield Walter G., Food products utilizing edible films and method of making and packaging same.
  10. Valenzky, Jr., Robert John; Eberhart, Duane Nathan, Method and apparatus for making commercial crustless sandwiches and the crustless sandwich made thereby.
  11. Milani,Franco X.; Frinak,Susan; Theuerkauf,Donn S.; Parker,Francis J.; Olsen,Robert; Shannon,Daniel P.; Shaft,David L., Method for packaging a composite food portion.
  12. Krochta, John M.; Lee, Soo-Yeun; Trezza, Thomas A.; Dangaran, Kirsten L., Methods and formulations for providing gloss coatings to foods and for protecting nuts from rancidity.
  13. Perrine Paul M.,NZX, Sandwich product and method for making same.
  14. Kretchman Len C. ; Geske David, Sealed crustless sandwich.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로