$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Method for reducing coffee acidity

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23F-005/00    A23L-002/00    C12C-003/08    A23C-001/10   
미국특허분류(USC) 476/595 ; 426/590 ; 426/422 ; 426/442
출원번호 US-0577147 (1995-12-22)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Christensen O'Connor Johnson & Kindness PLLC
인용정보 피인용 횟수 : 17  인용 특허 : 11
초록

A method of brewing coffee having reduced acidity is disclosed. In the method, an acid-neutralizing composition comprising calcium carbonate, potassium hydroxide, magnesium hydroxide, and potassium chloride is utilized to produce a brewed coffee having a pH of from about 5.7 to about 6.1. A coffee product comprising ground coffee and an acid-neutralizing composition is also disclosed.

대표
청구항

[ The embodiments of the invention in which an exclusive property or privilege is claimed are defined as follows:] [1.] A method of producing coffee having reduced acidity, comprising adding to a coffee product an acid-neutralizing composition comprising calcium carbonate, potassium hydroxide, magnesium hydroxide, and potassium chloride wherein the acid-neutralizing composition is added to the coffee product in an amount sufficient to produce a brewed coffee having a pH of from about 5.7 to 6.1, and wherein the acid-neutralizing composition does not impa...

이 특허에 인용된 특허 (11)

  1. Canton Silvia T. (North Bergen NJ). Additive for foaming coffee. USP1994095350591.
  2. Whang Sang Y. (Miami FL). Alkaline additive for drinking water. USP1994045306511.
  3. Foldager Jorgen (Snekkersten DKX) Toftkjor Helle (N rum DKX) Kjornos Kim (V rlose DKX). Antacid composition. USP1991115068109.
  4. Hirsh Kenneth R. (Morganville NJ) Schanbacher Larry M. (Tarrytown NY) Cha Alice S. (Mt. Kisco NY). Coffee product with reduced malic acid content. USP1990124976983.
  5. Vialatte nee Geolier Christiane S. E. L. (Champigny sur Marne FRX). Deacidification of food liquids. USP1984074461778.
  6. Chavkin Leonard (R.R. 1 Box 90 Bloomsbury NJ 08804) Mackles Leonard (311 E. 23rd St. New York NY 10010). Liquid orally administrable compositions based on edible oils. USP1990124980175.
  7. Pergola Joseph (9 Broadway Saugus MA 01906) McLeod Maribeth (9 Broadway Saugus MA 01906) Pergola Michael (Winthrop MA). Method of impregnating a paper filter with a flavoring agent. USP1996055518743.
  8. Weisemann Claus (Bergisch-Gladabach DEX) Koch Klaus D. (Breman DEX) Stelter Christiane (Langenfeld DEX). Process for improving secondary coffee extracts in the production of soluble coffee. USP1993075229155.
  9. Brambilla Edgardo (Vevey CHX) Horman Ian (Corseaux CHX). Process for the deacidification of a coffee extract. USP1982034317841.
  10. Neilson Diane H. R. (Fairfield OH) Work Sara L. R. (Dry Ridge OH) Whaley Edward L. (Cincinnati OH) Kirkpatrick Steven J. (Cincinnati OH) McCarthy James P. (Cincinnati OH). Process for treating coffee beans to make a better-tasting coffee. USP1991014985271.
  11. Doonan Barbara B. (Mt. Vernon NY) Bertkau Geoffrey H. (Brewster NY) Hayes Dennis F. (Brewster NY) Sabella Frank (Brooklyn NY) Skiff Ronald H. (Whippany NJ). Removal of malic acid from coffee by fermentation. USP1992095147666.

이 특허를 인용한 특허 피인용횟수: 17

  1. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Beverages with enhanced flavors and aromas. USP2013048414953.
  2. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Beverages with enhanced flavors and aromas. USP2013098524306.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Beverages with enhanced flavors and aromas. USP2013098535748.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Beverages with enhanced flavors and aromas. USP2013098541042.
  5. Gaonkar, Anilkumar G.; Zeller, Bary Lyn; Bradbury, Allan; Wragg, Anthony. Coffee-derived surfactants. USP2013128603562.
  6. Sweeney, Michael. Cold infusion process for fortifying coffee beans. USP2014058734885.
  7. Cheng, Pu-Sheng; Zheng, Ying; Laroia, Serena; Hu, Wenjie; Rahmani, Rachid; Scoville, Eugene; Chrisman, Randall C.; Gavie, Shannon Joyce; Landry, Walter F.; McDonough, Brian J.; Morrison, Randall L.; Klueppel, Anthony; Milo, Christian. Method for dispensing a liquid beverage concentrate. USP2013018349382.
  8. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J.. Method of making beverages with enhanced flavors and aromas. USP2011108043645.
  9. Hardesty, Douglas Craig; Young, Jerry Douglas. Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics. USP2010057713568.
  10. Young, Jerry Douglas; Hardesty, Douglas Craig. Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics. USP2010057713567.
  11. Ohtake Hiroyuki,JPX. Method of manufacturing coffee extract allowing long-term preservation. USP1999115993877.
  12. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas. USP2012028114457.
  13. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas. USP2012028114458.
  14. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas. USP2012028114459.
  15. Carl E. Banyard ; Richard S. Hornack ; Michael W. Evon. Process for producing low acid food products. USP2002066406730.
  16. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio. Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas. USP20181210154675.
  17. Cheng, Pu Sheng; Zheng, Ying; Laroia, Serena; Hu, Wenjie; Rahmani, Rachid; Scoville, Eugene; Chrisman, Randall C.; Gavie, Shannon; Landry, Walter F.; McDonough, Brian J.; Morrison, Randall L.; Klueppel, Anthony; Milo, Christian. System for dispensing a liquid beverage concentrate. USP2009107597922.