최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0913132 (1997-09-08) |
국제출원번호 | PCT/US96/12105 (1996-07-23) |
§371/§102 date | 19970908 (19970908) |
국제공개번호 | WO-9704661 (1997-02-13) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 5 인용 특허 : 2 |
A method is provided for increasing the pH of acidic foods and beverages, to thereby reduce the tendency of such foodstuffs to cause heartburn and other esophageal and/or gastrointestinal distress to the consumer. An acidic food or beverage, such as coffee, is combined with an amount of calcium glyc
[ We claim:] [1.] A method of reducing distress in mammals due to ingestion of acidic foods and acidic beverages comprising contemporaneous ingestion of an acidic food or acidic beverage and an amount of calcium glycerophosphate effective to at least minimize the distress that would result if the ac
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.