최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0075608 (1998-05-11) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 10 인용 특허 : 15 |
A method of producing a crisp surface and imparting a uniform golden-brown color to a precooked whole muscle meat product by coating at least a portion of the surface of a precooked whole muscle meat product with a browning liquid pyrolysis product. The coated surface is then exposed to an energy so
[ I claim:] [1.] A process for browning precooked, whole muscle meat products comprising:coating a browning liquid pyrolysis product onto at least a portion of the surface of a precooked whole muscle meat product; and thenexposing the coated surface to an energy source and selectively heating the co
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.