$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Food diminution and emulsification apparatus 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/00
  • A23L-001/31
  • A22C-011/00
  • A22C-017/00
출원번호 US-0949226 (1997-10-13)
우선권정보 DE-0042232 (1996-10-12)
발명자 / 주소
  • Moessmer Michael,DEX
  • Haack Eberhard,DEX
출원인 / 주소
  • Inoflex Fleisch-Lebensmittel-technik und -technologie, DEX
대리인 / 주소
    Hormann
인용정보 피인용 횟수 : 12  인용 특허 : 9

초록

A meat diminution and emulsifying apparatus comprising a housing having a plurality of interconnected chambers for rotatably receiving feed screws and rotary cutter assemblies therein, said feed screws and cutter assemblies being sequentially arranged and being provided intermediated two sets of rot

대표청구항

[ What is claimed is:] [1.] A meat diminution and emulsifying apparatus for making sausages, comprising:means for forming a housing having a plurality of interconnected chambers therein;first means for feeding meat including at least one rotatably driveable first screw mounted in one of said chamber

이 특허에 인용된 특허 (9)

  1. Schack Warren R. (Leawood KS) Zeets Joseph S. (Olathe KS) Powers Richard G. (Overland Park KS), Anaerobic meat emulsification apparatus.
  2. Matthews Bernard T. (Norwich GB2) Benstead Alan J. (Aylesham GB2) Joll David J. (Reepham GB2) Thorp Sidney (Morley GB2) Wilson David N. (Hellesdon GB2), Apparatus for making a fab coated meat product.
  3. McGehee, Wallace L., Bone emulsifying method.
  4. Powers Richard G. (Overland Park KS) Schack Warren R. (Leawood KS) Alley Lewis F. (Kansas City MO) Anderson James E. (Shawnee Mission KS), Continuous vacuum grinding method and apparatus.
  5. Covington ; Wayne L. ; Green ; Glen R., Method and apparatus for forming torn, random size pieces of sausage meat.
  6. Long ; Marshall, Method of cooking a flowable food product in a continuous flow scraped surface heat exchanger.
  7. Haack Eberhard (Halle DEX) Mossmer Michael (Betzweilerwalde DEX), Pressure and feed screw for meat grinders.
  8. Haack Eberhard (Halle DEX) Mossmer Michael (Belzweilerwalde DEX), Pressure barrel for a meat grinder.
  9. Hawley, Charles C.; Sieradzki, Benjamin, Vacuum screw loader.

이 특허를 인용한 특허 (12)

  1. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Apparatus for vacuum-less meat processing.
  2. Braig, Wolfgang; Baechtle, Manfred; Reutter, Siegfried; Mueller, Gerhard, Device and method of manufacturing and filling up fine sausage meat, in particular an emulsion.
  3. Le Paih,Jacques, Devices for shaping portions of minced meat such as steaks, meatballs etc..
  4. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Method and apparatus for accelerating formation of functional meat mixtures.
  5. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Morin, Paul Gerard, Method and apparatus for continuous processing of whole muscle meat products.
  6. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Morin, Paul Gerard; Rivero, Orestes; Rivero, legal representative, Adalys, Method and apparatus for continuous processing of whole muscle meat products.
  7. Wilke, Daniel B., Method for controlling ground meat flow rates.
  8. Morin, Paul G.; Reeve, Michele L.; Tomey, Jennifer L.; Wilke, Daniel B., Method for reducing protein exudate on meat product.
  9. Morin,Paul G.; Reeve,Michele L.; Tomey,Jennifer L.; Malcom,Domini T.; Wilke,Daniel B., Method of making processed meat products.
  10. Tomey,Jennifer L.; Lucke,Donald Edward; Morin,Paul Gerard; Reeve,Michelle L.; Wilke,Daniel Brent, Method of making processed meat products.
  11. Cabrales, Lynda; MacBride, Maurine Anne; Thuerk, Jeremy Alan; Nehls, Amy Lynn; Morin, Paul Gerard; Janulis, Theodore Nicholas; Rivero, Orestes; Rivero, legal representative, Adalys, Processing elements for mixing meat products.
  12. Madsen,Rasmus Bukh; Kofoed,Niels Peter, Screw conveyor for the transport of flowable substances and/or lumps of material.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로