최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0552504 (1995-11-09) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 8 인용 특허 : 3 |
A process for the preparation of a solid granular intermediate useful in chocolate production. In this process, a mixture comprising a bulk sweetener, milk material, cocoa liquor and water is stirred into a homogeneous mass, the mass is warmed with simultaneous kneading and subjected to a vacuum for
[ We claim:] [1.] A process for the preparation of a crystalline granular crumb for use in the production of chocolate, comprising:(a) stirring a mixture comprising milk material, cocoa liquor, water and a bulk sweetener comprising a sugar alcohol into a homogeneous mass;(b) warming the mass;(c) sub
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.