최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0159556 (1998-09-24) |
우선권정보 | JP-0048819 (1998-02-13) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 18 인용 특허 : 2 |
It is the object of the present invention to provide a coffee extract manufacturing method which prevents deterioration of flavor and precipitation in the coffee extract during long-term preservation and also keeps a sealed container filled with the coffee extract from expanding to deform or break f
[ What is claimed is:] [1.] A coffee extract manufacturing method comprising the step of adding a strong alkaline salt to a coffee extract to modulate hydrogen ion concentration, in an amount to prevent precipitation or deterioration of the flavor resulting from long preservation and, at the same ti
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.