검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | A23B-004/00 |
미국특허분류(USC) | 426/524 ; 62/064 ; 62/065 ; 426/327 |
출원번호 | US-0096237 (1998-06-11) |
발명자 / 주소 | |
출원인 / 주소 | |
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 4 인용 특허 : 13 |
Meat products are chilled to the extent that water present therein is frozen in order to facilitate slicing, subsequent processing, packaging or other handling of the meat products. The chilling is carried out in sequential steps. The first chilling step contacts the product with a brine of sodium chloride at a temperature below the freezing point of water. The resulting prechilled food product is subjected to a second chilling step with a calcium chloride brine which is at a lower temperature than the sodium chloride brine and which further reduces the ...
[ We claim:] [1.] A process for chilling a meat product, comprising:providing a meat product at a temperature above room temperature;subjecting the meat product to a first chilling step by contacting the product with a brine of sodium chloride at a concentration of between about 10 and about 24 weight percent, based upon the weight of the brine, said first chilling step reducing the core temperature of the meat product to between about 50.degree. F. (about 10.degree. C.) and about 150.degree. F. (about 65.6.degree. C.) to provide a prechilled meat produc...