$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

특허 상세정보

Tea concentrate prepared by enzymatic extraction and containing xanthan gum which is stable at ambient temperature

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23B-007/10    A23F-003/00   
미국특허분류(USC) 426/052 ; 426/330.3 ; 426/435 ; 426/597
출원번호 US-0763424 (1996-12-11)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Farrell
인용정보 피인용 횟수 : 7  인용 특허 : 6
초록

A tea concentrate prepared by enzymatic extraction of the tea leaf with a combination of cell wall lysis enzymes and tannase is disclosed where the concentrate is stabilized where necessary by xanthan gum.

대표
청구항

[ What is claimed is:] [1.] An aqueous tea concentrate prepared by enzymatic extraction wherein at least one enzyme is tannase and having a physical stability of less than 1 mm of precipitate when stored at ambient temperature for at least six months when the amount of tea solids is from about 20% to about 70% and when the tea solids concentration is less than about 35% said tea concentrate contains a sole gum in an amount of about 0.5 to about 2.5% xanthan gum on the basis of weight of the gum to weight of the tea solids and wherein the amount of xantha...