$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Apparatus for mixing and refining a chocolate mass

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-001/00
  • A23G-001/06
  • A23G-001/10
  • A23G-001/16
출원번호 US-0476340 (2000-01-03)
우선권정보 DE-0037098 (1996-09-12)
발명자 / 주소
  • Muntener Kurt,DEX
출원인 / 주소
  • Richard Frisse GmbH, DEX
대리인 / 주소
    Burns, Doane, Swecker & Mathis, LLP
인용정보 피인용 횟수 : 3  인용 특허 : 16

초록

The present invention is directed to making the mixing and refining of chocolate masses more cost effective by increasing the flow of energy through the material to be treated.

대표청구항

[ What is claimed is:] [1.] An apparatus for processing a chocolate mass, comprising:first wall means forming a conching vessel along a longitudinal axis, said vessel having a top portion, and said first wall means being cylindrical at least in part;at least one coaxial part extending within said ve

이 특허에 인용된 특허 (16)

  1. Callebaut, Frans; Bruyland, Rudy, Apparatus for continuously conching chocolate mass.
  2. Muntener Kurt,DEX, Apparatus for mixing and refining a chocolate mass.
  3. Muntener Kurt,DEX, Apparatus for processing dispersions of solids in a fatty phase.
  4. Capodieci Roberto A. (Glen Ellyn IL), Chocolate conching.
  5. Capodieci Roberto A. (Glen Ellyn IL), Chocolate conching.
  6. Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX), Conching device.
  7. Stadelmann Max (Salmsach CHX) Knig Hans-Joachim (Bad Salzuflen DEX), Conching device.
  8. Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX), Conching machine.
  9. Chaveron Henri (Paris FRX) Pontillon Jean (Meulan FRX) Billon Michel (Unieux FRX) Adenier Herv (Compiegne FRX) Kamoun Ahmed (Sfax ZAX), Installation for preparing a chocolate paste.
  10. Schulte Manfred (Enger DEX) Hartsieker Martin (Bad Oeynhausen DEX) Mechias Bernd (Braunschweig DEX) Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX), Machine for treating chocolate paste and method for producing crumb.
  11. Leuthold Johannes (Zuzwil CHX) Kuster Werner (Niederuzwil CHX), Method and apparatus for operating a conching device.
  12. Mntener Kurt (Bad Salzuflen DEX) Mechias Bernd (Braunschweig DEX) Schmidt Rainer (Herford DEX) Bollhorst Claus-Peter (Kalletal DEX), Method and apparatus for operating a conching device.
  13. Muntener Kurt,DEX, Method and apparatus for refining chocolate mass.
  14. Goerling Paul Martin (Hannover DT) Zuercher Klaus Paul Ernest (Hannover DT), Process for continuously producing a roasted cocoa mass and for manufacturing a chocolate mass.
  15. Tadema Jan C. (Bergen NLX), Refining device.
  16. Muntener Kurt,DEX, Shearing and mixing tool.

이 특허를 인용한 특허 (3)

  1. Refer, Jacob Christian, Apparatus for making chocolate articles on a conveyor web.
  2. Refer, Jacob Christian, Apparatus for making chocolate articles on a conveyor web.
  3. Federici, Fabio, Method for producing a confectionery semi-processed product, such as a chocolate-type product.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트