최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0342543 (1999-06-29) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 5 인용 특허 : 23 |
A moist, shelf-stable blueberry product is prepared in a form suitable for packaging separately with muffin mixes, breakfast cereal and the like. The preferred product has a moisture content of from about 30 to about 50% and an A.sub.w of from about 0.80 to about 0.85. The process entails immersing
[ What is claimed is:] [1.]1. A method for preparing a moist, shelf-stable blueberry product, the product having a moisture content of from about 30 to 50% and an A.sub.w of from about 0.80 to about 0.85, the process comprising:immersing blueberries in a bath of sugar syrup having a sugar concentrat
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.