$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for continuously forming coated center-filled gum products

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-003/00
  • A23P-001/00
  • B28B-005/00
출원번호 US-0645287 (2000-08-24)
발명자 / 주소
  • Degady Marc
  • Van Niekerk Miles
  • Kuncewitch Thomas J.
출원인 / 주소
  • Warner-Lambert Company
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 3

초록

A method, system and apparatus for continuously producing coated tablets or pellets of liquid-filled gum material. An extruded rope of liquid-filled gum material is formed, sized, and separated into individual pellets of liquid-filled gum material. A tablet-forming mechanism having pairs of chain me

대표청구항

[ What is claimed is:] [6.]6. A method for continuously producing coated pieces of liquid-filled tablet-type gum material comprising the steps of:supplying a rope of liquid-filled gum material;sizing said rope of liquid-filled gum material;feeding said rope of liquid-filled gum material into a table

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Barkalow David G. ; Reed Michael A. ; Zuehlke Julius W. ; Greenberg Michael J. ; Yilmazer Gulcin ; McGrew Gordon N. ; Yatka Robert J., Coated chewing gum products and methods of manufacturing same.
  2. Hager Walter J. (Mississauga CAX) Chappell Gary C. (Oshawa CAX), Method for making center-filled chewing gum.
  3. Peters Michael D. (Gloucestershire GB2), Process and apparatus for manufacturing shaped confectionery products.

이 특허를 인용한 특허 (25)

  1. Fornaguera, Joan Fabre, Apparatus for forming a center-filled confectionery and method.
  2. Acar, Nesim; Levi, Albert, Apparatus for making center-filled chewing gum pieces.
  3. Fornaguera, Joan Fabre, Apparatus for producing center-filled confectionery.
  4. Tancredi, Doris; Holme, Samantha; Luo, Shiuh, Calcium phosphate complex and salts in oral delivery systems.
  5. Tancredi, Doris; Ming, Ding; Holme, Samantha, Calcium phosphate complex in acid containing chewing gum.
  6. Jani, Bharat, Chain cutter for continuously forming center-filled gum pieces.
  7. Boghani, Navroz; Gebreselassie, Petros; Vyakaranam, Kiran, Chewing gum composition comprising encapsulated acid.
  8. Wittorff, Helle; Lund, Kirsten, Confectionery product comprising low molecular weight polyvinyl acetate.
  9. Bunkers,Joseph M.; Duggan,James, Continuous formation of center filled gum.
  10. Bunkers, Joseph M.; Duggan, James, Continuous formation of center-filled gum.
  11. Boghani, Navroz; Gebreselassie, Petros; Vyakaranam, Kiran, Encapsulated acid, method for the preparation thereof, and chewing gum comprising same.
  12. Tancredi, Doris; Ming, Ding; Vincent, Jack W., Impact of calcium phosphate complex on dental caries.
  13. Jani, Bharat; Kabse, Kishor, Liquid-filled chewing gum composition.
  14. Kabse, Kishor; Jani, Bharat; Boudy, François; Benoit, Yannick; Busolin, André, Liquid-filled chewing gum composition.
  15. Fabre, Juan; Abad, Dennis; Bordera, Luis; Gill, Andrew Robert Francis; Blazquez, Melchor; Carcason, Emilio Romero, Method and apparatus for thermal sealing a filled confectionery product.
  16. Acar, Nesim; Levi, Albert, Method for making center-filled chewing gum pieces.
  17. Jani,Bharat; Degady,Marc; Warrington,Richard Mark; Arenas,Demian; Janos,Edward M., Method of making centerfilled gum product with candy shell.
  18. Brandvold,Timothy A.; Kocal,Joseph A., Process for the direct production of methanol from methane.
  19. Bergeron, Chantal; Gafner, Stefan, Supercritical CO2 liquorice extract and products made there from.
  20. Bergeron, Chantal; Gafner, Stefan; Villinski, Jacquelyn, Supercritical CO2 liquorice extract anti-microbial and anti-inflammatory isolates and products made there from.
  21. Tanabe, Masaharu; Saitou, Minoru; Fukuda, Kyouji, System for continuously producing edible product filled with liquid material at center.
  22. Turner, Stephen J.; Kazemi, Steven K.; Borek, Tanya M.; White, Jeffrey S., Tablets containing heat sensitive materials and method for forming thereof.
  23. Turner,Stephen J.; Kazemi,Steven K.; Borek,Tanya M.; White,Jeffrey S., Tablets containing heat sensitive materials and method for forming thereof.
  24. Boghani, Navroz; Gebreselassie, Petros, Thermally stable, high tensile strength encapsulated actives.
  25. Jani,Bharat; Degady,Marc; Warrington,Richard Mark; Arenas,Demian; Janos,Edward M., Three-layered centerfilled gum product with candy shell.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트