$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for boil phase determination

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • G06F-019/00
출원번호 US-0211161 (1998-12-14)
발명자 / 주소
  • Chen Yo-To
  • Bonanni Pierino Gianni
출원인 / 주소
  • General Electric Company
대리인 / 주소
    Goldman
인용정보 피인용 횟수 : 11  인용 특허 : 15

초록

The invention provides an indication of boil phase, such as during cooking. In one embodiment, a boil phase determination system is used in connection with a range heater during heating of a liquid. Sensors, which may include a timer, acoustic sensors, optical sensors, and such or temperature sensor

대표청구항

[ What is claimed is:] [1.]1. A method for use in determining a boil phase such as during cooking, comprising the steps of:obtaining sensor reading information regarding a state of a fluid;invoking inductively derived rules relating sensor reading information to boil phase, said inductively derived

이 특허에 인용된 특허 (15)

  1. Rona Mehmet ; Ely Douglas J. ; Morgan William E. ; Carroll ; deceased Steven S., Apparatus and method for real time boiling point detection and control.
  2. Payne Thomas R. (Louisville KY), Boil point prediction arrangement for cooking appliance.
  3. Stulen Foster B. (Columbus OH) Pape Douglas B. (Columbus OH) Williams William J. (Columbus OH), Boiling condition detector.
  4. Chi Lei L. (Fl. 2 ; No. 13 ; Lane 534 ; Wan Ta Road Taipei TWX), Boiling detecting devices for a stove.
  5. Mori Keiichi (Izumiotsu JPX) Inoue Shojiro (Kitakatsuragi JPX) Takada Manabu (Yamatokoriyama JPX), Cooker with heating control system.
  6. Mills Lionel William,GB6, Fluid boiling point analyzer.
  7. Buchanan Nigel Alexander,GBX, Fluid boiling-point sensing device.
  8. Berkcan Ertugrul ; Bonanni Pierino Gianni ; Badami Vivek Venugopal ; Saulnier Emilie Thorbjorg, Method and apparatus for boil state detection based on acoustic signal features.
  9. Duborper Alain (Rumilly FRX) Miquelot Gilles (Rumilly FRX) Rivier Paul (Rumilly FRX) Rosset Roger (Rumilly FRX), Method and apparatus for the thermal control of a heating device.
  10. Hild Holger (Idstein DEX) Schotte Dietwald (Eschborn DEX), Method of controlling the water temperature in a beverage-brewing apparatus.
  11. Peuker Karl (Ebern DEX), Method of determining the boiling point of a liquid.
  12. Kidblad Birgitta,SEX ; Torngren Per,SEX, Microwave food boiling controlled with sensors.
  13. Payne Thomas R. (Louisville KY) Schneider David A. (Louisville KY), Power control arrangement for automatic surface unit.
  14. Boys John T. (Birkdale NZX) Green Andrew W. (Papatoetoe both of NZX), Resonant power supplies.
  15. Hornung Richard E. (Louisville KY), Temperature sensor failure detection arrangement using a heater energy counter.

이 특허를 인용한 특허 (11)

  1. Ruperee, Prashant, Cooking appliance.
  2. Broders, Adam; Ickler, Christopher B.; Jacob, Kenneth D., Cooking temperature and power control.
  3. Broders, Adam; Ickler, Christopher B.; Jacob, Kenneth D., Cooking temperature and power control.
  4. Jacob, Kenneth D.; Broders, Adam C., Cooktop power control system.
  5. Jewell, Robert William; Thomas, Gregory Michael; Knight, Jimmy Nelson, Cooktop temperature sensors and methods of operation.
  6. Ruffa, Anthony A., Device and method for preventing superheating of liquids in a microwave oven.
  7. Thimm, Wolfgang; Wittenhagen, Wolfgang, Method for generating, processing and analysing a signal correlated to temperature and corresponding device.
  8. Pisoni,Giuliano; Guarnieri,Vittorio; Pignatel,Giorgio Umberto, Process and equipment for determining the alcoholic strength of a water/alcohol solution.
  9. Guan, Li, Systems and methods for boil detection.
  10. Guan, Li, Systems and methods for cookware detection.
  11. Guan, Li; Smith, Charles Ray, Systems and methods for cookware detection.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트