검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | A23G-009/00 A23G-009/02 A23G-009/04 |
미국특허분류(USC) | 426/565; 426/586; 426/588 |
출원번호 | US-0412675 (1999-10-05) |
발명자 / 주소 | |
출원인 / 주소 | |
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 1 인용 특허 : 54 |
Dairy-based gelato is an Italian frozen dessert that has a smooth, soft, silky texture and that is generally more flavorful than ice cream. A gelato composition includes an amount of total solids, including at least one milk-solids source, at least one sugar source, and at least one fat source, to provide a frozen gelato that can be stored for up to one year and still retain a texture characteristic of freshly-made gelato. The amount of total solids may range between about 45 weight percent and about 60 weight percent. A gelato composition may also inclu...
1. A gelato composition comprising:a) an amount of milk solids effective to provide a smooth, soft texture to the composition; b) an amount of sugar effective to provide sweetness and solids to the composition, wherein the sugar comprises sucrose and a starch hydrolysate having a dextrose equivalent value of between about 18 and about 26; c) an amount of fat effective to provide a smooth, nongreasy mouth feel; and d) total solids in an amount of between about 45 weight percent and about 60 weight percent based on the weight of the gelato composition, whe...