$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Automatic bar

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B67D-005/56
출원번호 US-0664572 (2000-09-18)
발명자 / 주소
  • Ludlow D. Forbes
대리인 / 주소
    Walter J. Tencza, Jr.
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 5

초록

An apparatus is disclosed comprising a plurality of liquid containers and a corresponding plurality of tubes. Each liquid container has an opening into which is inserted the first end of a corresponding tube. The second end of each tube is connected to a pumping device. A processor, connected to the

대표청구항

1. An apparatus comprising:a plurality of liquid containers each having an opening; a plurality of tubes each having a first end and a second end, the first end of each tube inserted into a corresponding opening of a corresponding liquid container; a pumping device connected to the second end of the

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Watanabe Hiroshi,JPX ; Kosaka Hiroshi,JPX, Beverage dispenser.
  2. Billings Chris L. (3458 Knoxville Ave. Long Beach CA 90808), Beverage dispenser unit.
  3. Reichenberger Arthur M. (1916 N. 21st Pl. Phoenix AZ 85006), Beverage dispensing system.
  4. Simard Gilbert,CAX, Beverage dispensing system for bar.
  5. Du Benjamin R. (32392 Via Antibes South Laguna CA 92677), Condiment dispensing device.

이 특허를 인용한 특허 (25)

  1. Hartnell, William Eric; Whitten, David Boyd, Apparatus and methodology of detecting fulfillment of customer vend request.
  2. Metropulos, William; Knecht, Tim; Sugrue, John; Alpert, Wayne; Hinterlong, Kevin, Automatic beverage dispenser.
  3. Metropulos, William; Knecht, Tim; Sugrue, John; Alpert, Wayne; Hinterlong, Kevin, Automatic beverage dispenser.
  4. Metropulos, William; Alpert, Wayne; Knecht, Tim, Beverage dispensing assembly.
  5. Jannatkhah, Mehdi, Beverage dispensing system.
  6. Sayers, Richard C.; Hudgins, William A.; Allen, Spencer W.; Sulkowski, R. Victor, Electronically keyed dispensing systems and related methods of installation and use.
  7. Sayers,Richard C.; Obitts,Shane; Hudgins,William A.; Waterhouse,Paul; Dolan,Michael J.; Allen,Spencer W.; Sulkowski,R. Victor, Electronically keyed dispensing systems and related methods of installation and use.
  8. Reynolds, Aaron R.; Rosenkranz, Mark E.; Waterhouse, Paul, Electronically keyed dispensing systems and related methods utilizing near field frequency response.
  9. Reynolds, Aaron R.; Rosenkranz, Mark E.; Waterhouse, Paul, Electronically keyed dispensing systems and related methods utilizing near field frequency response.
  10. Rudick, Arthur G., Method and apparatus for providing a selectable beverage.
  11. Rudick, Arthur G., Method and apparatuses for providing a selectable beverage.
  12. Rudick, Arthur G., Method and apparatuses for providing a selectable beverage.
  13. Rudick, Arthur G., Method and apparatuses for providing a selectable beverage.
  14. Henriquez, Raoul, Portable wine dispenser.
  15. Humphrey,Richard L., RF device in drinkware to record data/initiate sequence of behavior.
  16. Moezidis, Nick; Taradalsky, Morris; Rittiman, Ross; Brooks, Jeffrey, Refrigerator door wine dispenser.
  17. Perrelli, Jonathon E.; Wheatley, David J.; Metlen, Todd; Wheatley, Maxim D.; Bacon, Connor J., System and apparatus for optimizing hydration and for the contextual dispensing of additives.
  18. Wallace, Michael; Odom, Philip T.; Richardson, Brian; Barri, Darin, System and method for maintaining recipe ratios when measuring ingredients for culinary combinations.
  19. Wallace, Michael; Odom, Philip T.; Richardson, Brian; Barri, Darin, System and method for maintaining recipe ratios when measuring ingredients for culinary combinations.
  20. Wallace, Michael; Odom, Philip T.; Richardson, Brian; Barri, Darin, System and method for maintaining recipe ratios when measuring ingredients for culinary combinations.
  21. Perrelli, Jonathon E.; Wheatley, David J.; Wheatley, Maxim D.; Metlen, Todd; Bacon, Connor J., System, method, and apparatus for dispensing variable quantities of additives and controlling characteristics thereof in a beverage.
  22. Hall, Lessie Lee, Vending cleaning system.
  23. Stoddart, William Alexander, Wine dispensing refrigerator.
  24. O'Keefe, Jr., Edward L., Wine dispensing system.
  25. O'Keefe, Jr., Edward L.; Kalik, Robert G.; Fritze, Karl, Wine dispensing system.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트