$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Low-carbohydrate high-protein creamer powder 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23C-009/16
출원번호 US-0638518 (2000-08-11)
발명자 / 주소
  • Almario C. Basa
출원인 / 주소
  • Global Health Sciences, Inc.
대리인 / 주소
    Lyon & Lyon LLP
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 14

초록

A composition for a creamer powder is disclosed that comprises approximately 40% to approximately 60% by weight water-soluble protein, edible fat, at least one emulsifier, at least one stabilizer and less than 5% by weight carbohydrate. The creamer powder composition is dispersible in either hot or

대표청구항

1. A creamer powder composition comprising:between approximately 40% and approximately 60% by weight water-soluble protein; edible fat; at least one emulsifier; and at least one stabilizer, wherein the creamer powder composition comprises less than 5% carbohydrate and is dispersible in water-based l

이 특허에 인용된 특허 (14)

  1. Zeller Bary Lyn ; McGarvey Raymond Martin ; Schulok James Anthony, Cappuccino creamer with improved foaming characteristics.
  2. De Laporte Andre H. J. (De Pinte BEX), Composition for the preparation of artificial calf milk and artificial calf milk prepared therefrom.
  3. Villagran Francisco Valentino ; Dria Glenn James ; Bruno ; Jr. David Joseph ; Small Leonard Edwin, Higher density foamable instant coffee products for preparing cappuccino like beverages.
  4. Kosikowski Frank V. (Ithaca NY) Jimenez-Flores Rafael (Davis CA), Low-fat dairy coffee whitener.
  5. Irvine Sheila M. (8 Starling Way Brickhill ; Bedfordshire GB2) Penman Alistair (8 Bewcastle Close Bedford GB2) Wood Geoffrey B. (41 Salisbury Road Harpenden ; Hertfordshire GB2), Milk substitute.
  6. Gardiner David Stirling (Cornhill-on-Tweed EN), Non-dairy creamer compositions.
  7. Mingione Armand, Non-dairy drink mixture.
  8. Melachouris Nicholas (Westlake Village CA) Moffitt Kenneth R (Los Angeles CA) Rasilewicz Casimir E. (Woodland Hills CA) Tonner George F. (Simi Valley CA), Powdered coffee whitener containing reformed casein micelles.
  9. Fazio Susan C. (P.O. Box 302 Oldwick NJ 08858), Powdered dairy creamer.
  10. Kuslys Martinas,CHX ; Nyfeler Theodor,CHX ; Nydegger Martin,CHX ; Meister Niklaus,CHX, Preparation of a food product powder prepared with components including milk powder and lipids.
  11. Lepine Allan, Queen's milk replacer.
  12. Lepine Allan J., Queens milk replacer.
  13. Miller Donald E. (Strongsville OH) Werstak Charles E. (Medina OH), Spray dried coffee whiteners with reduced milk protein.
  14. Brog Roy A. (1600 N. Main Logan UT 84321), Whey based imitation milk compositions.

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Sawatzki, Gunther; Stahl, Bernd, Carbohydrates mixture.
  2. Sawatzki, Gunther; Stahl, Bernd, Carbohydrates mixture.
  3. Sawatzki, Gunther; Stahl, Bernd, Carbohydrates mixture.
  4. Wragg, Anthony; Velissariou, Maria; Edwards, Paul Martin; Brown, Phillip Keith, Instant dry mix composition for providing a beverage having a two-toned foam on its surface.
  5. Van Tol, Eric Alexander Franciscus; Willemsen, Linette Eustachia Maria; Koetsier, Marleen Antoinette; Beermann, Christopher; Stahl, Bernd, Intestinal barrier integrity.
  6. van Tol, Eric Alexander Franciscus; Willemsen, Linette Eustachia Maria; Koetsier, Marleen Antoinette; Beermann, Christopher; Stahl, Bernd, Intestinal barrier integrity.
  7. Hirsch, Alan R., Method and composition for enhancing weight loss.
  8. Veneman, Jan Michel; Ruis, Hilde; Van Steenis, Suzanne, Method for the preparation of a liquid enteral nutritional composition comprising micellar casein.
  9. Hirsch, Alan R., Method of promoting weight loss.
  10. Zoltai, Peter; Edwards, Jr., John; Poole, Margaret; Kreider, David; Laaperi, John; Kenahan, Jr., Richard, Methods of making a low-carbohydrate dairy beverage and dairy beverages made from such methods.
  11. Zoltai, Peter; Edwards, Jr., John; Poole, Margaret; Kreider, David; Laaperi, John; Kenahan, Jr., Richard, Methods of making a low-carbohydrate dairy beverage and dairy beverages made from such methods.
  12. Calvert, Jr., Frederic R., Reduced fat and carbohydrate milk product and process for manufacturing such milk product.
  13. Napolitano, Guillermo E.; Erickson, Linda J., Stable creamer composition and method of making same.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로