$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Continuous system and method for producing frozen food products 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • F25D-017/04
출원번호 US-0703535 (2000-11-01)
발명자 / 주소
  • Paskach, Thomas J.
  • Schroeder, William D.
출원인 / 주소
  • Iowa State University Research Foundation, Inc.
대리인 / 주소
    Schwegman, Lundberg, Woessner & Kluth, P.A.
인용정보 피인용 횟수 : 12  인용 특허 : 11

초록

An apparatus for making a frozen food product comprising a mixer having no moving parts is disclosed. The apparatus further comprises heating means external to the mixer. The premix and refrigerant combine inside the mixer to produce a frozen food product. The heating of the mixer raises the tempera

대표청구항

1. An apparatus for making a frozen food product comprising: a mixer having an inner wall surface, the mixer adapted to accept a premix and refrigerant, the premix and refrigerant combining inside the mixer to produce a frozen food product, wherein the mixer contains no moving parts; and heating

이 특허에 인용된 특허 (11)

  1. Fawzy Abdel A. (New Castle DE) Forestell Alferd J. (Newark DE), Apparatus and method for producing frozen particles of a liquid.
  2. van Heel Hubertus Johannes Gerardus (Vriezenveen NL) Bruins Victor Leonard (Alkmaar NL) Smid Joost (Alkmaar NL), Apparatus for precipitating and separating a material in a solid form from a gaseous mixture.
  3. Jones Curt D. ; Jones Milford D. ; Jones Stanley O., Cryogenic processor for liquid feed preparation of a free-flowing frozen product and method for freezing liquid composition.
  4. Jones Curt D. (3 Meadow Links Dr. Paducala KY 42001), Dropper assembly for liquid feed and method of feeding liquid composition to a freezing chamber.
  5. Wietzel ; Antoine ; Roche ; Rene, Food processing apparatus.
  6. Inagaki Jitsuo (71 ; Aza Kamiyashiki ; Oaza Itsusiki ; Itsusikicho Hazugun Aichi JPX), Manufacturing method for ice-cream products and its apparatus for the same.
  7. Inagaki Jitsuo (71 ; Aza Kamiyashiki ; Oaza Itsusiki Itsusikicho Hazugun ; Aichi JPX), Manufacturing method for ice-cream products and its apparatus for the same.
  8. Fermani Nicholas R. (Newark DE) Fletcher Mark G. (Newark DE), Method and apparatus for producing frozen particles using an entrapment zone of atomized cryogenic liquid droplets.
  9. Imaike Sekiji (Osaka JPX) Hata Takeki (Kobe JPX) Yamazaki Norio (Itami JPX), Method and apparatus for producing microfine frozen particles.
  10. Byers John (125 Everett St. Lakewood CO 80226) Lfquist Jan (Vallby 16 S-245 00 Staffanstorp SEX), Method for inhibiting spruce bark beetles.
  11. Jones Curt D. (571 New Circle Rd. ; NE. Lexington KY 40505), Method of preparing and storing a free flowing, frozen alimentary dairy product.

이 특허를 인용한 특허 (12)

  1. Kennedy,Rob; Beckmyer,John, Apparatus and method for making ice cream products.
  2. Waletzko, David; Celotta, Daniel; Robelia, Jonathan Paul; Cook, Micah Todd; Kilaparti, Rupa; Henry, Paul Joseph; Noes, Daniel Theodore; Durfee, William K., Apparatus for and method of making a frozen confectionery product.
  3. Fisher, Robyn Sue; Fischer, David M; Fischer, Jonathan; Fowler, Whitfield, Device and method for dosing cryogenic liquid.
  4. Fisher, Robyn Sue; Fischer, David M., Device and method for mixing viscous substances.
  5. Bear, Patrick A.; Cottrell, Matthew A., Dry run porting system.
  6. Juan Mata, Victorino, Facility for the forming of frozen granules from food liquids.
  7. Ladd, David D.; Melvin, D. Hart; Irvine, J. David, Frozen dessert product.
  8. Brisson, II, John G.; Smith, Jr., Joseph L.; Baker, Teresa S., Frozen food production.
  9. Wakana, Satoru; Hasegawa, Kiyoshi; Takahashi, Takayasu, Frozen fresh cream to be whipped, method for producing the frozen fresh cream, whipped cream, and method for producing the whipped cream.
  10. Hancock, Jerry, Method of making frozen confections.
  11. Melvin, David H., Process and composition for making an alcohol-containing frozen comestible.
  12. Jones,Curt D.; Jones,Stan, Tray for producing particulate food products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로