$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Direct shredding process and apparatus 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23P-001/00
출원번호 US-0566739 (2000-05-09)
발명자 / 주소
  • Keel, Thomas Allen
출원인 / 주소
  • Foremost Farms USA, Cooperative
대리인 / 주소
    Kenyon & Kenyon
인용정보 피인용 횟수 : 8  인용 특허 : 7

초록

A method of producing shredded cheese according to the present invention comprises producing cheese in a mixer; forming the cheese into cubes, the cubes being sized for shredding in a shredder; salting the cubes in a brine solution; and shredding the cubes in the shredder. The cheese may be cubed in

대표청구항

1. An apparatus for forming and cutting the cheese into cubes which comprises: a cuber housing having an infeed line at one end thereof; an extrusion transfer tube connected to said infeed line, the extrusion transfer tube having an output end through which the cheese exits in the form of a log;

이 특허에 인용된 특허 (7)

  1. Shawn Owens, Apparatus and method for shredding blocks of cheese.
  2. Angelo Penta CA, Cheese shredder apparatus.
  3. Telford Randy, Continuous cheese molding, chilling and cutting apparatus and method.
  4. Weinstein James N. ; Cremers Thomas G., Cooker die and rotary cutter removably securing mechanism.
  5. Kuhlman Harvey G. (N56 W21466 Silver Spring Road Menomonee Falls WI 53051), Food cutting apparatus.
  6. Brockwell Ian P. (6228 Parkwood Rd. Edina MN 55436), Process of and apparatus for handling green cheese.
  7. Barz Richard L. (Castle Rock CO) Cremer Carolyn P. (Denver CO), Process of making acceptable mozzarella cheese without aging.

이 특허를 인용한 특허 (8)

  1. Fritz-Jung, Cathryn; Scrivano, David; Strother, David; Thomas, Amanda B.; Heslip, Sean M.; Deemter, Kent A.; McCoy, Tyler W.; Hoeksema, Bret A., Automated pizza assembly system.
  2. Fritz-Jung, Cathryn; Scrivano, David; Strother, David; Thomas, Amanda B.; Heslip, Sean M.; Deemter, Kent A.; McCoy, Tyler W.; Hoeksema, Bret A., Automated pizza assembly system.
  3. Mueller, Adam P., Cheese extruding machine and process for producing pieces of cheese.
  4. Barbano, David, Flavorful low-fat cheese.
  5. Holmes, Terry L.; Rivero, Orestes, Method and system for making sliced cheese.
  6. McCormick,Michael S.; Atkinson,Donald; Butalla,Russell; Yessa,Carl, Methods and apparatus to mechanically reduce food products into irregular shapes and sizes.
  7. Barbano, David M.; Dunker, John, Simple mozzarella cheese-making methods.
  8. Barbano, David M., Uniformly moist cheese.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로