$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Amino acid chelate for the effective supplementation of calcium, magnesium and potassium in the human diet 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A61K-047/00
  • A23K-001/175
  • A23L-001/30
출원번호 US-0660048 (2000-09-12)
발명자 / 주소
  • Clark, George H.
  • Clark, Mary Ann
출원인 / 주소
  • Mac Farms, Inc.
대리인 / 주소
    Lorusso Loud & Kelly LLP
인용정보 피인용 횟수 : 2  인용 특허 : 21

초록

Amino acid chelates for enhancing the absorption and assimilation of essential minerals in the human diet. Calcium, magnesium and potassium picolinic acid salts are disclosed as food and beverage supplements to improve the nutritive capacity of food stuffs and beverages. A method of enhancing the nu

대표청구항

1. A nutritionally enhanced beverage composition suitable for human consumption comprising: a liquid selected from the group consisting of milk, milk-based beverage, and mixtures thereof; and calcium picolinate. 2. The composition of claim 1 wherein from about 0.0001 mg to about 10,000.00 mg c

이 특허에 인용된 특허 (21)

  1. Takahata Jungo (Machida JPX), Acidified whole milk beverage and method of preparation.
  2. Rialland Jean P. (Retiers FRX) Barbier Jean P. (St.-Erblon FRX), Acidulated decationized milk.
  3. Clark George H. (Carlsbad CA), Beverage and method for making a beverage for the nutritional supplementation of calcium in humans.
  4. Nakel Gunther M. (Aurora IN) Russell Wendy E. (Fairfield OH) Dake Timothy W. (Cincinnati OH) Heckert David C. (Oxford OH), Beverages and beverage concentrates nutritionally supplemented with calcium.
  5. Kwon Steven S. (New Milford CT) Main Jeffrey H. (North Salem NY) Smith Constance L. (New Milford CT), Beverages containing a beverage base and milk protein.
  6. Keating Kim R., Calcium fortified beverages.
  7. DeWille Normanella Torres ; Chandler Michael Allen ; Mazer Terrence Bruce ; Ragan Robert John ; Snowden Gregory Allan ; Geraghty Maureen Elizabeth ; Johnson Catherine Dubinin, Calcium fortified low pH beverage.
  8. George H. Clark ; Mary Ann Clark, Carbonated fortified milk-based beverage and method of making carbonated fortified milk-based beverage for the supplementation of essential nutrients in the human diet.
  9. Ahmed Salah H. (Elk Grove Village IL) Kadlec John D. (North Aurora IL) Luksas Anthony J. (Downers Grove IL), Carbonated liquid dairy product and method of production thereof.
  10. Kligerman Alan E. (Linwood NJ) Hartzell Sarah (Mays Landing NJ), Composition and method for increasing the pH of acid foods.
  11. Sanchez Rodriguez Jos (Las Palmas de Gran Canaria ESX), Dairy preparation and process.
  12. Sirett Robert R. (Cobourg CAX) Eskritt James D. (Codrington CAX) Derlatka Edward J. (Oshawa CAX), Dry beverage mix composition and process.
  13. Bookwalter George N. (Peoria IL) Lyle Steven A. (East Peoria IL), Formulated milk concentrate and beverage.
  14. Pordy William T. (10 E. End Ave. New York NY 10021), Low fat, low cholesterol, and low calorie dairy creamer.
  15. Kuwata Tamotsu (Saitama JPX) Kaneko Tetsuo (Saitama JPX) Kojima Tadashi (Tokyo JPX) Kobayashi Toshitaka (Saitama JPX) Yamamoto Yoshiro (Tokyo JPX), Method for producing a formulated milk for infants analogous to human milk.
  16. Wisler John R. (New Hope PA) Cobos Pilar (Hackensack NJ) Laudano Raymond J. (New Fairfield CT), Method of making a shelf-stable milk-containing beverage product.
  17. Connolly Philip (469 E. Julliard Dr. Claremont CA 91711), Methods for stabilizing proteins in an acid pH environment and related compositions.
  18. Chung Chai-Won (Seoul KRX), Nutritious composition containing raw soybean milk and raw cows\milk.
  19. Yang David Kee (Cincinnati OH) Heisey Matthew Thomas (Wyoming OH) Nunes Raul Victorino (Loveland OH), Process for preparing chilled beverage products containing milk and a food acid.
  20. Ahmed Salah H. (Elk Grove Village IL) Kadlec John D. (North Aurora IL) Luksas Anthony J. (Downers Grove IL), Process of making a carbonated liquid dairy product.
  21. Ogden Lynn V. (Provo UT), Process to produce carbonated semi-solid or solid food and the product thereof.

이 특허를 인용한 특허 (2)

  1. Hellaby, Elodie; Thiaudiere, Jean-Luc, Method for making decontaminated bakery products, decontaminated bakery products, and device for implementing said method.
  2. Ayala, Nelson, Oral rehydration compositions.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로