최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0036829 (2002-01-04) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 25 인용 특허 : 36 |
An enzyme resistant starch type III which has a melting point or endothermic peak of at least about 140° C. as determined by differential scanning calorimetry (DSC) is produced in yields of at least about 25% by weight, based upon the weight of the original starch ingredient. A gelatinization stage,
1. A food product comprising a gelatinized, starch-based bulking agent, said bulking agent comprising at least 30% by weight of an amylase-resistant starch having a melting point with an endothermic peak temperature of at least about 140° C. as determined by modulated differential scanning calorimet
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.