최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0481279 (2000-01-11) |
발명자 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 9 인용 특허 : 19 |
A process for increasing the levels of polyphenolic acid release into coffee which is brewed from beans which are bathed in an aqueous sodium bicarbonate solution shortly after roasting. The same process is applied to other polyphenolics containing beverage substrates, including teas. The bathing of
1. A method for enhancing proportions of polyphenolic acids in brewed beverages, the substrates for which contain polyphenolic acids, comprising the steps of: selecting a measure of coffee bean beverage substrate known to contain polyphenolic acids; preparing an aqueous sodium bicarbonate soluti
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.