$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Compositions for improving the organoleptic qualities of cooked foodstuffs 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-002/56
출원번호 US-0405070 (1999-09-27)
우선권정보 GB-19970006235 (1997-03-26)
발명자 / 주소
  • Mottram, Donald Stewart
  • Ames, Jennifer Marjorie
  • Mlotkiewicz, Jerzy Aleksander
  • Copsey, Jonathan Paul
  • Anderson, Adam
출원인 / 주소
  • Kerry Ingredients (UK) Limited
대리인 / 주소
    Birch, Stewart, Kolasch & Birch, LLP
인용정보 피인용 횟수 : 16  인용 특허 : 3

초록

Compositions for generating a cooked flavor in a foodstuff, comprising specified flavor precursors that react on heating to generate the flavor and maintain a reactive association after inclusion in the foodstuff. The compositions may include combination of a sulphur source, e.g. hydrogen sulphide,

대표청구항

Compositions for generating a cooked flavor in a foodstuff, comprising specified flavor precursors that react on heating to generate the flavor and maintain a reactive association after inclusion in the foodstuff. The compositions may include combination of a sulphur source, e.g. hydrogen sulphide,

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Heyland Sven (Weiningen CHX) Roth Violette (Winterthur CHX), Avoidance of browning of a food product.
  2. Cornet Paul-Emile (Blonay CHX) Heyland Sven (Weiningen CHX), Preparation of dried flavored meats.
  3. de Rooij Johannes F. M. (Maassluis NLX), Process for preparing 4-hydroxy-5-methyl-2,3-dihydro-furanone-3 and changing organoleptic properties of foods.

이 특허를 인용한 특허 (16)

  1. Miljkovic, Dusan, Compositions and methods for producing stable negative oxidation reduction potential in consumable materials.
  2. Miljkovic, Dusan, Compositions and methods for producing stable negative oxidation reduction potential in consumable materials.
  3. McKee, Philip R.; VanLanen, Lee Thomas; Coleman, Todd, Cooking oven.
  4. Kohane, Daniel S.; Yeo, Yoon; Given, Peter; Langer, Robert S., Delivery and controlled release of encapsulated lipophilic nutrients.
  5. Varadan, Ranjani; Solomatin, Sergey; Holz-Schietinger, Celeste; Cohn, Elysia; Klapholz-Brown, Ariel; Shiu, Jennifer Woan-Yi; Kale, Aniket; Karr, Jessica; Fraser, Rachel, Ground meat replicas.
  6. McKee, Philip R.; VanLanen, Lee Thomas; Coleman, Todd, Low-profile multi-zone oven.
  7. Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Cohn, Elysia, Methods and compositions for affecting the flavor and aroma profile of consumables.
  8. Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Cohn, Elysia, Methods and compositions for affecting the flavor and aroma profile of consumables.
  9. Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Cohn, Elysia, Methods and compositions for affecting the flavor and aroma profile of consumables.
  10. Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Cohn, Elysia, Methods and compositions for affecting the flavor and aroma profile of consumables.
  11. Brown, Patrick O'Reilly; Casino, Monte; Voccola, Lynn S.; Varadan, Ranjani, Methods and compositions for consumables.
  12. Vrljic, Marija; Solomatin, Sergey; Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Eisen, Michael; Varadan, Ranjani, Methods and compositions for consumables.
  13. Vrljic, Marija; Solomatin, sergey; Fraser, Rachel; Brown, Patrick O'Reilly; Karr, Jessica; Holz-Schietinger, Celeste; Eisen, Michael; Varadan, Ranjani, Methods and compositions for consumables.
  14. McKee, Philip R.; VanLanen, Lee Thomas; Coleman, Todd, Multi-zone oven with variable cavity sizes.
  15. McKee, Philip R.; VanLanen, Lee Thomas, Oven using structured air.
  16. Nakano, Yasuyuki; Harada, Nozomi; Kugitani, Hirohumi, Process of making meat-like food products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로