$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Pot with multi-layered bottom and manufacturing process thereof

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B65D-006/28
출원번호 US-0146174 (2002-05-15)
우선권정보 KR-0010255 (2002-02-26)
발명자 / 주소
  • Kim, Myung Suk
대리인 / 주소
    Seyfarth Shaw LLP
인용정보 피인용 횟수 : 9  인용 특허 : 10

초록

The present invention relates to a pot with a multi-layered bottom and a manufacturing process thereof. More specifically, the pot with a multi-layered bottom made of a stack of different materials is characterized by: an upper aluminum plate being fixed to the base bottom in contact with each other

대표청구항

1. A pot with a multi-layered bottom made of a stack of different materials, the pot comprising: an upper aluminum plate being fixed to the bottom of the pot in contact with each other; a perforated plate being fixed to the lower side of the upper aluminum plate and having a plurality of hollow

이 특허에 인용된 특허 (10)

  1. Park, Jong-Do Peter, Apparatus for controlling pressure of an air pocket of double-layered cooking vessel.
  2. Kim Myung-Suk (Hyundae Apartment 112-603 297 ; Abgujeong-Dong ; Kangnam-Ku ; Seoul KRX), Cooking vessel having multiple bottom structure and method for production thereof.
  3. Bessenbach Hans (Bad Kreuznach DEX) Crummenauer Michael (Idar-Oberstein DEX), Cookware.
  4. Nadolph Bruno (Haus 79 A-9581 Ledenitzen (Karnten) ATX) Bucking Rene (Haus 79 A-9581 Ledenitzen (Karnten) ATX), Device for keeping warm or cooling foods or beverages.
  5. Matsushita Kenyo (Ihara JPX) Ishida Hiroshi (Ihara JPX), Electromagnetic induction heating cooking utensil.
  6. Hatta Toshiyuki,JPX ; Matsuyama Fumio,JPX ; Nishi Masaya,JPX ; Nishikawa Taichiro,JPX ; Nagai Shuzo,JPX ; Miyazaki Kenji,JPX ; Inazawa Shinji,JPX, Metal plate for electromagnetic heating.
  7. Spring Markus,CHX, Multilayer, cold deformable composite metal article capable of being deep drawn.
  8. Shimada Yukio (Yokohama JPX) Suzuki Naoyoshi (Yokohama JPX) Ohashi Toshio (Yokohama JPX) Inoshita Yasushi (Tokyo JPX), Selectively controlled air conditioner outlet system of a vehicle.
  9. Eide Svein (Sandved NOX), Stainless steel cooking vessel suitable for all types of heat sources.
  10. William A. Groll, Stick resistant coating for cookware.

이 특허를 인용한 특허 (9)

  1. Miselli,Paolo; Longworth,Paul, Bowl-shaped container.
  2. Groll, William A.; Watkins, John, Cooking utensil having a graphite core.
  3. Bonnel, Jocelyn; Burais, Noël, Culinary article that allows the detection of its temperature via a cooking plate.
  4. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  5. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  6. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  7. Groll, William A.; Watkins, John, Method for making cookware with selectively bonded layers.
  8. Park, Gee Woen, Method for manufacturing cooking vessel.
  9. Moon, Jung S.; Choi, Byung G.; Kwon, Mikale K., Pan and method for making.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트