최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0995878 (2001-11-28) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 10 인용 특허 : 2 |
The water holding capacity of meat is improved by agitating the meat at an alleged temperature with the processing solution and by maintaining the agitation temperature with precision. A preferred temperature is in the range of 45° to 60° F. and the agitation is preferably a massaging action after i
1. A method of processing meat comprising the steps of: a) contacting bodies of meat originally stored at a low temperature with a treating solution; b) massaging said bodies of meat in contact with said treating solution at a predetermined elevated temperature above said low temperature and ma
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.