$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Electron source for food treating apparatus and method 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/25
  • A23L-003/32
  • H05B-003/03
출원번호 US-0379262 (2003-03-04)
발명자 / 주소
  • Simic-Glavaski, Branimir
  • Simic, Michael G.
대리인 / 주소
    Renner, Otto, Boisselle & Sklar, LLP
인용정보 피인용 횟수 : 18  인용 특허 : 6

초록

A food treating apparatus and method wherein a reducing DC electric current is provided by a DC electric circuit, the food treating apparatus including a vessel and a handle, and wherein at least part of the electric circuit is integral with the handle and is operative to provide electrons to food i

대표청구항

1. The food treating apparatus, comprising:a vessel;an electron source electrically coupled to the vessel; andan electric circuit for providing electrons to a food, wherein at least part of the electric circuit is integral with the electron source and is operative to provide electrons to the food in

이 특허에 인용된 특허 (6)

  1. Hayakawa Hideo,JPX, Deep frying method.
  2. Reznik David (2151 Barbara Dr. Palo Alto CA 94303), Electroheating of food products using low frequency current.
  3. Simic-Glavaski Branimir (2481 Edgehill Rd. Cleveland OH 44106) Simic Michael G. (9404 Bac Pl. Gaithersburg MD 20877), Electron source cooking method.
  4. Akinori Ito JP, Method of treating a food object in an electrostatic field.
  5. Bushnell Andrew H. (San Diego CA) Clark Reginald W. (Del Mar CA) Dunn Joseph E. (Vista CA) Lloyd Samuel W. (La Mesa CA), Prevention of electrochemical and electrophoretic effects in high-strength-electric-field pumpable-food-product treatmen.
  6. Robbins John A., Process and apparatus for reduction of microorganisms in a conductive medium using low voltage pulsed electrical energy.

이 특허를 인용한 특허 (18)

  1. Maupin, Steven L.; Johnson, Lance P., Anti-oxidation food preparation device.
  2. Maupin, Steven L.; Johnson, Lance P., Anti-oxidation food preparation device.
  3. Johnson, Lance P., Anti-oxidation frying device.
  4. Johnson, Lance P., Anti-oxidation frying device.
  5. Simic Glavaski,Branimir; Simic,Michael G., Electron source for food treating apparatus and method.
  6. Simic-Glavaski, Branimir; Simic, Michael G., Electron source for food treating apparatus and method.
  7. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  8. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  9. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  10. Rathmell,Robert D.; Vanderberg,Bo H., Means to establish orientation of ion beam to wafer and correct angle errors.
  11. Anderson, Keith Steve; Boudreaux, Eric Richard; Emerson, David Brian; Frazier, Phillip Stuart; Sims Pratt, Glenn, Method and system for the direct injection of asparaginase into a food process.
  12. Elder, Vincent Allen; Koh, Christopher J.; Henson, James Keith, Method for increasing asparaginase activity in a solution.
  13. Bhaskar, Ajay Rajeshwar; Topor, Michael Grant, Method for making a low-acrylamide content snack with desired organoleptical properties.
  14. Bourg, Jr., Wilfred Marcellien; Michel, Enrique, Method for real time detection of defects in a food product.
  15. Bourg, Jr., Wilfred Marcellien, Method for real time measurement of acrylamide in a food product.
  16. Cantley, Catherine Sarah; Desai, Pravin Maganlal; Michel, Enrique; Rao, V. N. Mohan; Vindiola, George, Method for reducing acrylamide formation in thermally processed foods.
  17. Boudreaux, Eric; Desai, Pravin Maganlal; Elder, Vincent Allen; Fulcher, John Gregory; Joseph, Ponnattu Kurian; Li, Wu; Rao, V.N. Mohan; Topor, Michael Grant; Vogel, Gerald, Method for reducing asparagine in food products.
  18. Zhang, Mohan; Wang, Yaolun, Process of controlling an operation of electric kettle.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로