$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Carbonated fortified milk-based beverage and method for suppressing bacterial formation in the beverage

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A23C-009/00    A23L-001/304    A23L-002/00    A23L-002/40   
미국특허분류(USC) 426/072; 426/073; 426/074; 426/477; 426/580; 426/588; 426/590
출원번호 US-0004149 (2001-10-31)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Lorusso Loud & Kelly LLP
인용정보 피인용 횟수 : 7  인용 특허 : 22
초록

Dairy or non-dairy based fortified carbonated beverage solutions that supply essential nutrients in the human diet. The solution contains per 354 ml, calcium, magnesium and potassium ions in the form of salts and optionally vitamins A, D, C and folic acid in specified amounts to provide dietary supplementation. Sweeteners, stabilizers, flavors and carbonation can also be added to enhance flavor, taste, mouth-feel, ingredient solubilization and product appearance. A method of making the beverages is also described. A method of using carbonation to reduce ...

대표
청구항

1. A beverage composition suitable for human consumption comprising per 354 ml of composition:from about 10 ml to about 344 ml of water;from about 1 g to about 1000 g non-fat dry milk;from about 0.01 meq to about 119 meq of calcium ions supplied from about 1 mg to about 9,000 mg of a calcium salt selected from the group consisting of calcium picolinate, calcium aspartate, calcium gluconate, calcium ascorbate, calcium lactate and mixtures thereof;from about 0.01 meq to about 60 meq of magnesium ions supplied from about 0.1 mg to about 10,000 mg of a magne...

이 특허에 인용된 특허 (22)

  1. Takahata Jungo (Machida JPX). Acidified whole milk beverage and method of preparation. USP1980074212893.
  2. Rialland Jean P. (Retiers FRX) Barbier Jean P. (St.-Erblon FRX). Acidulated decationized milk. USP1984074460616.
  3. Clark George H. (Carlsbad CA). Beverage and method for making a beverage for the nutritional supplementation of calcium in humans. USP1988044738856.
  4. Nakel Gunther M. (Aurora IN) Russell Wendy E. (Fairfield OH) Dake Timothy W. (Cincinnati OH) Heckert David C. (Oxford OH). Beverages and beverage concentrates nutritionally supplemented with calcium. USP1988044737375.
  5. Kwon Steven S. (New Milford CT) Main Jeffrey H. (North Salem NY) Smith Constance L. (New Milford CT). Beverages containing a beverage base and milk protein. USP1990124980182.
  6. Keating Kim R.. Calcium fortified beverages. USP1998115834045.
  7. DeWille Normanella Torres ; Chandler Michael Allen ; Mazer Terrence Bruce ; Ragan Robert John ; Snowden Gregory Allan ; Geraghty Maureen Elizabeth ; Johnson Catherine Dubinin. Calcium fortified low pH beverage. USP1998105817351.
  8. Ahmed Salah H. (Elk Grove Village IL) Kadlec John D. (North Aurora IL) Luksas Anthony J. (Downers Grove IL). Carbonated liquid dairy product and method of production thereof. USP1989024804552.
  9. Morris Charles A. (Brooklyn Park MN). Coating adhesive. USP1988044738865.
  10. Kligerman Alan E. (Linwood NJ) Hartzell Sarah (Mays Landing NJ). Composition and method for increasing the pH of acid foods. USP1997095665415.
  11. Sanchez Rodriguez Jos (Las Palmas de Gran Canaria ESX). Dairy preparation and process. USP1993045200226.
  12. Sirett Robert R. (Cobourg CAX) Eskritt James D. (Codrington CAX) Derlatka Edward J. (Oshawa CAX). Dry beverage mix composition and process. USP1981044264638.
  13. Bookwalter George N. (Peoria IL) Lyle Steven A. (East Peoria IL). Formulated milk concentrate and beverage. USP1989064842884.
  14. Pordy William T. (10 E. End Ave. New York NY 10021). Low fat, low cholesterol, and low calorie dairy creamer. USP1994115366751.
  15. Kuwata Tamotsu (Saitama JPX) Kaneko Tetsuo (Saitama JPX) Kojima Tadashi (Tokyo JPX) Kobayashi Toshitaka (Saitama JPX) Yamamoto Yoshiro (Tokyo JPX). Method for producing a formulated milk for infants analogous to human milk. USP1995075436020.
  16. Wisler John R. (New Hope PA) Cobos Pilar (Hackensack NJ) Laudano Raymond J. (New Fairfield CT). Method of making a shelf-stable milk-containing beverage product. USP1993045202145.
  17. Connolly Philip (469 E. Julliard Dr. Claremont CA 91711). Methods for stabilizing proteins in an acid pH environment and related compositions. USP1997035607714.
  18. Chung Chai-Won (Seoul KRX). Nutritious composition containing raw soybean milk and raw cows\milk. USP1995055413803.
  19. Yang David Kee (Cincinnati OH) Heisey Matthew Thomas (Wyoming OH) Nunes Raul Victorino (Loveland OH). Process for preparing chilled beverage products containing milk and a food acid. USP1997075648112.
  20. Ahmed Salah H. (Elk Grove Village IL) Kadlec John D. (North Aurora IL) Luksas Anthony J. (Downers Grove IL). Process of making a carbonated liquid dairy product. USP1990044919960.
  21. Ogden Lynn V. (Provo UT). Process to produce carbonated semi-solid or solid food and the product thereof. USP1997045624700.
  22. Brog Roy A. (1600 N. Main Logan UT 84321). Whey based imitation milk compositions. USP1984054446164.