$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Fat composition 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23D-009/00
출원번호 US-0014449 (2001-12-14)
우선권정보 JP-0295302 (1999-10-18); JP-0169404 (1999-06-16)
발명자 / 주소
  • Sakai, Hideaki
  • Ishibashi, Minoru
  • Kohori, Jun
출원인 / 주소
  • Kao Corporation
대리인 / 주소
    Oblon, Spivak, McClelland, Maier &
인용정보 피인용 횟수 : 4  인용 특허 : 20

초록

The invention provides a fat composition comprising:(A) a fat containing at least 15% by weight of diglycerides;(B) a fatty acid L-ascorbic ester; and(C) a component selected from among catechin, rosemary extract, sage extract and turmeric extract.The fat composition is excellent in oxidation stabil

대표청구항

1. A fat composition comprising:(A) a fat containing at least 15% by weight of diglycerides; (B) a fatty acid L-ascorbic ester; and (C) at least one component selected from among catechin, sage extract and turmeric extract. 2. The fat composition of claim 1, wherein component (C) is a catechin havin

이 특허에 인용된 특허 (20)

  1. Todd ; Jr. Paul H. (Kalamazoo MI), Activated ascorbic acid antioxidant compositions and carotenoids, fats, and foods stabilized therewith.
  2. Mai Jimbin (New Milford CT) Chambers Laura J. (New Preston CT) McDonald Richard E. (Brookfield CT), Antioxidant compositions.
  3. Patrick Joseph Corrigan, Cooking aid with reduced foaming.
  4. Roy Glenn M. (Oakdale PA), Extension of edible oil lifetime using activated carbons.
  5. Frye Cecil L. (Midland MI), Fat and oil replacements as human food ingredients.
  6. Mori Hideki,JPX ; Watanabe Takuya,JPX, Foods containing fat or oil.
  7. Mori Hideki,JPX ; Sakai Hideaki,JPX ; Tanaka Yukitaka,JPX ; Yasukawa Takuji,JPX, Fried food and shortening.
  8. Gotoh Naohiro,JPX ; Watanabe Hiroyuki,JPX ; Nishide Tsutomu,JPX ; Yasukawa Takuji,JPX, General-purpose oils composition.
  9. Todd ; Jr. Paul H. (Kalamazoo MI), Lipid-soluble green tea catechin antioxidant solutions.
  10. Strouss Oran L. (Carson CA), Method of de-panning baked goods.
  11. Kimura Yukichi (Narashino JPX) Kanamori Takeshi (Chiba JPX), Method of frying foods in the presence of a spice antioxidant.
  12. Hudson Thomas J. (San Francisco CA), Natural antioxidant compositions.
  13. Goto Naohiro,JPX ; Nishide Tsutomu,JPX ; Tanaka Yukitaka,JPX ; Yasukawa Takuji,JPX ; Masui Kenji,JPX, Oil or fat composition containing phytosterol.
  14. Goto Naohiro,JPX ; Nishide Tsutomu,JPX ; Tanaka Yukitaka,JPX ; Yasukawa Takuji,JPX ; Masui Kenji,JPX, Oil or fat composition containing phytosterol.
  15. Fulcher, John, Preparation of flavor-enhanced reduced calorie fried foods.
  16. Mai Jimbin (New Milford CT) Chambers Laura J. (New Preston CT) McDonald Richard E. (Brookfield Center CT), Process for inhibiting lipid oxidation in food and composition thereby.
  17. Mai Jimbin (New Milford CT) Chambers Laura J. (New Preston CT) McDonald Richard E. (Brookfield Center CT), Process for inhibiting liquid oxidation in food.
  18. Masakatsu Sugiura JP; Masami Shimizu JP; Yasushi Yamada JP; Kouji Mine JP; Eizo Maruyama JP; Naoto Yamada JP, Process for producing partial glyceride.
  19. Seiri Oshiro JP, Turmeric-containing cooking oils and fats.
  20. El-Nokaly Magda (Hamilton OH) Niehoff Raymond L. (West Chester OH), Use of hydrophobic silica to control or prevent passive oil loss.

이 특허를 인용한 특허 (4)

  1. Zhao, Bin; Zhou, Ning; Hansen, Timothy S.; Duffin, Michael A.; Cassone, Domenico R.; Gannon, Diane L.; Haynes, Lynn C.; Manns, James M.; Zimeri, Jeanny E.; Worfolk, Peter; Pracek, Anthony, Method for producing stabilized whole wheat flour.
  2. Johns, Paul W.; Mazer, Terrence B., Methods for making nutritional compositions comprising curcuminoids.
  3. Sakai,Hideaki; Katada,Masahiro; Ishibashi,Minoru, Oil or fat composition.
  4. Shimizu, Masao; Matsuo, Noboru; Kudo, Naoto; Nakajima, Yoshinobu, Process for producing edible oil.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로