$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Extruder die and cutter assembly for extruding filled food pieces 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21C-011/10
출원번호 US-0330070 (2002-12-30)
발명자 / 주소
  • Hunter, Thomas B.
출원인 / 주소
  • Kerry, Inc.
대리인 / 주소
    Birch, Stewart, Kolasch &
인용정보 피인용 횟수 : 6  인용 특허 : 22

초록

A die and cutter assembly for an extruder includes an elongated extrusion member having a first, open end and a second, closed end. The first, open end is attachable in fluid communication with a first manifold of the extruder, and the second, closed end is formed by a removable extrusion end cap. A

대표청구항

1. A die and cutter assembly for an extruder for producing an extruded food piece containing a filling, the extruder including a first pressure vessel for containing a mash of the food under pressure, a second pressure vessel for containing the filling under pressure, a pressure exerting device for

이 특허에 인용된 특허 (22)

  1. Thulin Robert (Wyckoff Rt. NJ), Apparatus for co-extrusion of a dough mass having dissimilar inner and outer portions.
  2. Thulin Robert (Wyckoff NJ) Ross Robert E. (Wayne NJ) Polifroni Nicholas (Cliffside Park NJ), Apparatus for co-extrusion of a dough mass with particulate matter in the outer dough.
  3. Roth Howard (Yonkers NY) Baldry Peter R. (Greenwich CT) Kaufman ; Jr. Harold B. (New York NY) McCarthy John P. (College Point NY) Wallenfels Kurt (Jackson Heights NY), Apparatus for forming a variety of shaped bodies with an internal filling.
  4. Kaneko Ryutaro (8 ; Sanno-cho 1-chome Minami ; Yokohama ; Kanagawa JA) Kaneko Yoshio (8 ; Sanno-cho 1-chome Minami ; Yokohama ; Kanagawa JA), Apparatus for forming ring-shaped foodstuffs.
  5. Belshaw Thomas E. (Seattle WA) Woodworth Fred G. (Seattle WA) Wilke Wilbur D. (Seattle WA), Apparatus for making filled food products.
  6. Dupart Pierre (Preverenges CHX) Geromini Osvaldo (Rances CHX) Zafiropoulos Minas (Corbie FRX), Apparatus for preparing shaped co-extruded products.
  7. Hunter Thomas B., Extruder and die assembly for extruding shaped food pieces.
  8. Hunter, Thomas B., Extruder die and cutter assembly for extruding filled food pieces.
  9. Hoashi Chikako (Musashinoshi JPX), Extruder for food.
  10. Krysiak Janusz D. (5058 N. Ridgeway Chicago IL 60625), Extrusion apparatus.
  11. Shatila Mounir A. (Blackfoot ID), Extrusion apparatus for food material.
  12. Greenhouse Eugene (Latham NY) Durst Richard E. (Austin TX), Extrusion of arcuate products.
  13. Neel William E. (Archbold OH), Food extrusion device.
  14. Krysiak Dobroslaw J. (5058 N. Ridgeway Chicago IL 60625), Machinery for making encrusted food products.
  15. Svengren Anders G. (Hjaernarp SEX), Method and apparatus for extruding and cutting a food material.
  16. Cockings Terrence R. (Bedford GBX) Mawhinney Peter T. (Northampton GBX), Method and apparatus for manufacturing coextruded food products.
  17. Simelunas William J. (Glen Rock NJ) Polifroni Nicholas R. (Cliffside Park NJ) Shoiket Henry N. (Rutherford NJ) Meyer Stefan M. (Lyndhurst NJ), Method and apparatus for severing a coextrusion for making an enrobed food piece.
  18. Kobussen Jos ; Kobussen Jaap,NLX ; Kobussen Mart ; Basile II Vincent Louis, Method and means for making coextruded sausage strands.
  19. Thulin Robert (Wyckoff NJ) Ross Robert E. (Wayne NJ) Polifroni Nicholas (Cliffside Park NJ), Method for co-extrusing dough mass with particulate matter in the outer dough.
  20. Murakami Sanpei (Osaka JPX) Miyaaki Tohru (Osaka JPX) Imahori Tokio (Osaka JPX) Ogata Koichi (Osaka JPX) Hagita Hidenari (Osaka JPX), Method for manufacture of chewing gums with sectional motif patterns.
  21. Keehn William T. ; Molski Theodore J. ; Morphey Edwin L., Symmetrical flow extrusion manifold.
  22. Keehn William T. ; Molski Theodore J. ; Morphey Edwin L., Symmetrical flow extrusion manifold.

이 특허를 인용한 특허 (6)

  1. Hunter, Thomas B., Co-extruder having a filling entrance from the rear.
  2. Hunter, Thomas B., Extrusion die with extrusion ports having a shaped extrusion outlet.
  3. Holmes, Terry L.; Rivero, Orestes, Method and system for making sliced cheese.
  4. Lowry, Stanley N.; McCall, Garcie M.; Roth, Christopher T., Methods and apparatuses for cutting dough utilizing a shaped opening.
  5. Lowry, Stanley N.; McCall, Garcie M.; Roth, Christopher T., Methods and apparatuses for cutting dough utilizing a shaped opening.
  6. Nye, Paul H; Desautels, John, Systems and methods for providing a personal affector machine.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로