$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Machine for injecting liquids

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23C-017/00
  • A23L-001/31
출원번호 US-0361459 (2003-02-10)
발명자 / 주소
  • Hansen, Conly L.
  • Watts, Edward D.
대리인 / 주소
    Reinhart Boerner Van Deuren s.c.
인용정보 피인용 횟수 : 8  인용 특허 : 11

초록

A machine for injecting liquids is disclosed including use of at least one air pump in fluid communication with at least one injection head having apertures for nozzles. High-pressure injectate flows from the air pump into the head, preferably through a threadlessly mounted filter located within the

대표청구항

1. A machine for injecting liquids comprising:an injection component adapted to receive high-pressure injection fluid comprising:a tubular manifold having a first open end, a second open end, and a plurality of injection nozzles;a first end cap including a fluid entry port, a first cavity having cir

이 특허에 인용된 특허 (11)

  1. Shoji Otsuka JP; Shinji Samusawa JP; Takayuki Takahashi JP; Shigeaki Watanabe JP, Continuous high-speed pickle injector.
  2. Klaassen Lambertus G. M. (Rosmalen NLX), Device for injecting a piece of meat with a liquid substance such as brine.
  3. Tanaka Yoshihiko,JPX ; Tsuzuku Takashi,JPX ; Takahashi Takayuki,JPX ; Suzuki Akihiro,JPX, Injection into meat and pickle injector for use therein.
  4. Simonsen Knud (Slagelse DKX), Method and an apparatus for injecting a liquid into meat.
  5. Hendricks Deloy G. (164 North 300 East Providence UT 84332) Hansen Conly L. (1310 East 3100 North Logan UT 84321), Method for tenderizing and upgrading the sensory qualities of red meat.
  6. Tanaka Yoshihiko,JPX ; Tsuzuku Takashi,JPX ; Suzuki Akihiro,JPX, Method of injection into meat and pickle injector for use therein.
  7. Morgan Arthur I. (600 E. Mermaid La. Philadelphia PA 19118), Process for alteration of fat content in meat.
  8. Handel Gary A. (Madison WI) Mally Timothy G. (Oregon WI) McManis ; Jr. Larry G. (Madison WI), System for injecting brine and the like into meat items.
  9. Mendenhall Von T. (Hyde Park UT), Ultra-high temperature pasteurization and electron beam technology for sterilization of meat and meat products.
  10. Mendenhall Von T. (Logan UT), Ultra-high temperature pasteurization of meat products.
  11. Mendenhall Von T. (Logan UT), Ultra-high temperature treatment of low-fat formed meat products.

이 특허를 인용한 특허 (8)

  1. Pfeffer, Daniel W.; Simpson, Michael S.; Smiens, Craig A., Automatic by-pass control system for meat injection machine and method of using same.
  2. Heidbreder,Eric; Umbach,Christoph, Brine container with filter system.
  3. Hansen, Conly L.; Watts, Edward D., Machine for injecting liquids.
  4. Adams, Chandler; Warf, Cayce; Tippett, Roger J., Method and system for recapturing and reusing unreacted antimicrobial solutions in spray applications.
  5. Adams, Chandler; Warf, Cayce; Tippett, Roger J., Method and system for recapturing and reusing unreacted antimicrobial solutions in spray applications.
  6. Adams, Chandler; Warf, Jr., Claudie Cayce; Tippett, Roger, Method and system for recapturing and reusing unreacted antimicrobial solutions in spray applications.
  7. Hansen, Conly L.; Watts, Edward D., Needleless injection device and method of injecting.
  8. Hansen,Conly L.; Watts,Edward D., Needleless injection device and method of injecting.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트