검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | B65B-011/00 |
미국특허분류(USC) | 426/392; 426/811; 426/289; 426/106; 426/385 |
출원번호 | US-0174598 (2002-06-19) |
발명자 / 주소 | |
출원인 / 주소 | |
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 1 인용 특허 : 26 |
A food product and related method is provided in which the product is prepared in a manner that allows for optimum removal of food for consumption while retaining the delectable taste of the food and the overall easy storage and disposal of the food product. The food product includes a wrapper that contains a food item having a primary fruit substance and a release agent that is associated with the outer surface of the food item such that it substantially prevents the wrapper from adhering to the food item as the wrapper is removed from the food item. C...
I claim: 1. A method for making a packaged food product comprising the steps: a) forming an extruded fruit-based food item; b) depositing a powdered release agent about said extruded fruit-based food item of step a), wherein said powder release agent consists only of a fruit powder; c) quick freeze drying said powdered release agent deposited about said extruded fruit-based food item such that said powdered release agent effectively forms a coating around the outer surface of said food item; d) packaging said food item prepared in step c) in a wrapper f...