$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Food product and related method

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) B65B-011/00   
미국특허분류(USC) 426/392; 426/811; 426/289; 426/106; 426/385
출원번호 US-0174598 (2002-06-19)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Stetina Brunda Garred &
인용정보 피인용 횟수 : 1  인용 특허 : 26
초록

A food product and related method is provided in which the product is prepared in a manner that allows for optimum removal of food for consumption while retaining the delectable taste of the food and the overall easy storage and disposal of the food product. The food product includes a wrapper that contains a food item having a primary fruit substance and a release agent that is associated with the outer surface of the food item such that it substantially prevents the wrapper from adhering to the food item as the wrapper is removed from the food item. C...

대표
청구항

I claim: 1. A method for making a packaged food product comprising the steps: a) forming an extruded fruit-based food item; b) depositing a powdered release agent about said extruded fruit-based food item of step a), wherein said powder release agent consists only of a fruit powder; c) quick freeze drying said powdered release agent deposited about said extruded fruit-based food item such that said powdered release agent effectively forms a coating around the outer surface of said food item; d) packaging said food item prepared in step c) in a wrapper f...

이 특허에 인용된 특허 (26)

  1. Snavely Kenneth E. (Bartlesville OK). Antitack agent. USP1979024139666.
  2. Keaveney Benedict,CAX ; Thomas David R.E.,CAX. Cigarette or tobacco package with re-usable aroma releasant for multiple package openings. USP1999085938018.
  3. Carpenter Thomas L. (Shamong NJ) Fisher William (Elkorn NE) Smith Thomas A. (Battle Creek MI). Coating cereal with fruit juice. USP1989114880645.
  4. Muenz David J. (Akron OH) Hochstetler Harold J. (Orrville OH). Congealed fruit confection especially for making fruit clusters. USP1996095554406.
  5. Walter Dara L. ; Funk Dean F.. Fabricated fruit pieces and method of preparation. USP1998025718931.
  6. Ashcraft Charles R. (Winston-Salem NC) Wong Milly M. L. (Winston-Salem NC). Flavor burst structure and method of making the same. USP1993105249676.
  7. Shimada Seinosuke (3-5-18 Fukuzumi ; Nagaoka ; Niigata JPX). Food coatingstuff. USP1993115258187.
  8. Zimmermann Craig E. ; Holmstrom Julie L. ; Benham Richard O.. Food item fabricating apparatus and methods. USP1998125846588.
  9. Mayfield Walter Goldston. Food products utilizing edible films and method of making and packaging same. USP1998125853778.
  10. Shapiro Ruth (8113 Ave. L Brooklyn NY 11236). Fragrance releasing envelope. USP1989044817860.
  11. Turnbull Everett M. (Hastings MN) Charbonneau Jack W. (Sommerset WI). Fragrance-releasing pull-apart sheet. USP1984124487801.
  12. Bootman Matthew W. (Medfield MA) Adams Randall E. (Billerica MA). Gel compositions. USP1996105569683.
  13. Reddy Malireddy S. (78 Cherry Hills Farm Dr. Englewood ; CO 80110). Method of treating a divided cheese product for anticaking. USP1997055626893.
  14. Boehler William L. ; Funicelli Joseph J.. Non-stick microwaveable food wrap. USP1999015858487.
  15. Charbonneau Jack W. (Somerset WI) Relyea Keith E. (St. Joseph WI). On page fragrance sampling device. USP1986084606956.
  16. Fraser Andrew D. (Afton MN). Package opening system. USP1988014720423.
  17. Sprinkel ; Jr. Francis M. (Glen Allen VA) Newsome Reginald W. (Richmond VA). Package with means for releasing aromatic substance on opening. USP1988014717017.
  18. Noborio Ken-Ichi (Nishinomiya JPX) Maeda Masao (Itami JPX). Powdery anti-stick agent for keeping the sticky surface of candy or chewing gum non-adhesive. USP1980064208432.
  19. Arenson Simon Weil (6602 Cooper Ridge Drive Baltimore MD 21209). Preventing food products from adhering. USP1976023940497.
  20. Blanthorn Michele (Hoboken NJ) Labaw Glen (Greenwich CT). Process of preparing cereal-coated dried fruit. USP1990104961943.
  21. Robinson Eldon L. (Site 18 ; Compartment C-40 ; R.R. #6 Vernon ; B. C. CAX V1T 6Y5). Process of preparing mixed ground compressed fruit and nut products. USP1988054744995.
  22. Pendergrass ; Jr. Daniel B. (Mendota Heights MN). Repositionable device for delivery of volatile materials. USP1995035395047.
  23. McHugh Tara H. ; Huxsoll Charles C.. Restructured fruit and vegetable products and processing methods. USP2000026027758.
  24. Zimmermann Craig E. (Waconia MN) Merle Rene K. (Crystal MN). Rolled food item fabricating methods. USP1994025284667.
  25. Woodward Susan Isabel,AUX ; Wong Theresa May Len,AUX. Treatment of an edible product with humectants. USP1998015711984.
  26. Rawl Henry J. (Savannah GA). Volatile emitting container. USP1989074848929.