$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Apparatus for cooking meat

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-037/04
  • A47J-043/18
  • A47J-043/00
출원번호 US-0977662 (2004-10-29)
발명자 / 주소
  • Scharbo,Ronald William
  • McKerrow, Jr.,George C.
  • Snoke,Phillip Jack
출원인 / 주소
  • Innovative Culinary Concepts, LLC
인용정보 피인용 횟수 : 3  인용 특허 : 41

초록

An apparatus for cooking meat is provided. The apparatus preferably includes a base having at least one liquid container connected to an upper surface of the base and a holding cavity formed in the upper surface of the base between outer walls of the liquid container and outer peripheries of the bas

대표청구항

What is claimed is: 1. An apparatus for cooking meat, the apparatus comprising: a base having at least one liquid container connected to an upper surface thereof and a holding cavity positioned in the base between outer wall portions of the liquid container and outer peripheries of the base, the ba

이 특허에 인용된 특허 (41)

  1. Phillip Jack Snoke ; George C. McKerrow, Jr. ; Ronald William Scharbo, Apparatus for cooking meat.
  2. John P. Beck, Jr., Apparatus for cooking meats.
  3. Gremillion Philip J., Apparatus for cooking reduced fat poultry or meat.
  4. Guidry Ray A., Apparatus for roasting and grilling of foodstuffs.
  5. Hester, Kevin R., Apparatus for roasting fowl.
  6. Fraga Robert L. (886 Cardoza Tulare CA 93274), Apparatus for the preparation of fowl.
  7. Heide, Steven J., Beverage can cooking apparatus.
  8. Lowery Gerald G., Ceramic meat cooker.
  9. Lowery Gerald G. (P.O. Box 25 Rickreall OR 97371-0025), Ceramic meat cooker.
  10. Rosenkrantz Flemming (Mosede Strandvej 6 DK-2670 Greve Strand DKX), Combined chicken holder with gravy catching tray.
  11. Ty Measom, Convection cooking system for roasting poultry.
  12. Riesselmann Gottfried (Achtern Diek 34 2248 Vechta DEX), Cooking apparatus.
  13. Schmengler Gnther P. (Im Winkel 6 D-5412 Ransbach-Baumbach DEX), Cooking dish.
  14. Bell, Jr., Patrick W.; Chustz, Andrew H.; Bell, Brady L., Cooking system.
  15. Burgin Jesse C., Device for cooking fowl.
  16. Demaree Michael S., Device for cooking fowl.
  17. Jernigan Steven C., Device for supporting and steaming fowl.
  18. Su Yung-Sen (170 ; Chung Lun ; Chung Sha Tsun An-Tin Hsiang ; Tainan TWX), Electric oven.
  19. Ryczek Wlodzimierz (Warsaw PLX), Fat-free roaster for poultry and meat.
  20. Hamlyn George J. (West Beach AUX), Foldable chicken holder.
  21. Dadez Jaime E., Food roaster with basting receptacle.
  22. Kevin R. Hester, Fowl roasting apparatus.
  23. Odom ; Jr. William J. (P.O. Box 97 Dalzell SC 29040), Grill frame and method of application.
  24. Dotan Simon,ILX ; Parezki Offer,ILX, Grilling appliance.
  25. Jay Murray (Woodsburgh NY), Holder for roasting poultry.
  26. Charles M. Boutte, Meat and poultry roaster.
  27. Jay Murray (Woodsburgh NY), Multi-purpose baking and roasting rack.
  28. Schlessel Walter (Hewlett Neck NY), Multi-purpose poultry roaster and baking rack.
  29. Bourgeois ; Jr. Norman R., Outdoor cooking apparatus.
  30. Simon, Thomas W., Poultry cooking apparatus.
  31. Awyong Soen T. (46 Chartfield Avenue London GB2 SW15 6HG), Poultry roasting dish.
  32. Berryman Paul, Poultry steamer.
  33. Holland Robert B., Roasting stand adapted to deliver flavored steam during the cooking process.
  34. Ciofalo Robert (1494 Shore Dr. ; Apt. 12 A Bronx NY 10465), Roasting support for fowl.
  35. Jovanovic Dragomir (6 ; Impasse Jean Moulin 38.800 Pont de Claix FRX), Rotary-spit steam cooking apparatus.
  36. Ross John (Akron OH), Rotisserie accessory for preparing fowl.
  37. Steibel, James P., Stand for fowl roasting.
  38. Citrynell, Andrew; Miller, Kimberly Ann, Steamer/smoker grilling device for fowl.
  39. McDonald William P. R. (Birmingham AL), Stovetop broaster.
  40. Loffler Erhard,DEX ; Baker Daulton,AUX, Support assembly for cooking fowl.
  41. Khling Franz (Apfelweg 6 D-2842 Lohne DEX) Grimm Rolf (Berberitzenweg 6 D-2903 Bad Zwischenahn DEX) Riesselmann Gottfried (Achtern Diek 34 D-2848 Vechta DEX), Support element, clamp element and stop element for the preparation and/or implementation of a cooking process of pieces.

이 특허를 인용한 특허 (3)

  1. Oswald, Chad, Food cooker.
  2. Oswald, Chad W., Food cooker.
  3. Garr, Daniel, Heating systems for heating items in heating compartments.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트