$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for cleaning and disinfecting food products

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/12
  • A23B-004/18
  • A23B-004/14
  • A23L-001/325
출원번호 US-0046061 (2002-01-11)
등록번호 US-7273630 (2007-09-25)
발명자 / 주소
  • Alam,Mohamed
출원인 / 주소
  • Alam,Mohamed
인용정보 피인용 횟수 : 1  인용 특허 : 17

초록

A composition and process for improving the quality of raw food product such as seafood, meat and fowl including a treatment of a bath, rinse, ice blend, steam or spray for preparing the raw food product, such as fresh fish, meat or poultry or produce. Before the treatment is used, the raw product i

대표청구항

I claim: 1. A process for cleaning and disinfecting eviscerated and descaled raw seafood, comprising the steps of: a) providing an eviscerated and descaled raw seafood sample to be treated; b) immersing said raw seafood sample in a treatment bath containing a composition comprising an aqueous mixtu

이 특허에 인용된 특허 (17)

  1. Schroeder Lisa R. (Brooklyn Park MN) Muffett Dorothy J. (Bloomington MN), Beverages containing fish oils stabilized with fructose.
  2. Balsano Antonio Renato,ITX ITX I-20143, Composition for eliminating unsanitary residues from food products and method for using the same.
  3. Crawford David L. (Astoria OR), Composition for treating fish fillet to increase yield and shelf life.
  4. Schroeder Lisa R. (Brooklyn Park MN) Muffett Dorothy J. (Bloomington MN), Culinary mixes for products prepared from batters and doughs with fish oils stabilized with fructose.
  5. Sortwell ; III Daniel R. (Mamaroneck NY), Enrobinc composition for frozen comestibles.
  6. Brotsky Eugene (Pittsburgh PA) Swartz William E. (Trumbull CT), Increased shelf life for refrigerated fish.
  7. Dickson James S. (Ames IA), Method for reducing contamination of animal carcasses during slaughtering.
  8. Monaco Jose R. (Santiago CLX) Rausing Hans A. (Lund SEX), Method for sterilizing, homogenizing and packaging protein containing food.
  9. Raa Jan (Tromso NOX) Strom Terje (Tromsdalen NOX) Tidemann Even (Krokelvdalen NOX) Eide Ola (Tromsdalen NOX), Method for the separation of fat, pigments and entrail remains from fish raw material.
  10. Yamada Nobuo (Fujieda JPX) Wada Taku (Yaizu JPX) Iwai Yoshio (Fujieda JPX) Sano Takafumi (Ihara JPX) Kanaoka Mituo (Iruma JPX) Kashiwamata Misao (Yokohama JPX), Preserving agent and method for its production.
  11. Kingsley I. Steven (Ridgewood NJ) Turback Victor S. (South Amboy NJ), Process and composition for improving the organoleptic properties of seafood.
  12. Pack James G. (Rte. 3 ; Box 106 Troy NC 27317), Process for loosening scales and removing slime from fish.
  13. Ernst Rudolf (Santiago CLX), Process for the preparation of fish skin.
  14. Bender Fredric G. (McMurray PA) Wild James L. (Washington PA), Process for treating red meat to control bacterial contamination and/or growth.
  15. Earle Roland D. (Plantation FL) Taylor Barrie F. (Miami FL), Processing fresh cold water fish.
  16. Merz Vernon R. (Hannibal NY) Rauch Gerald J. (Fulton NY), Reduced calorie coating for frozen confectionery.
  17. Hayashi Masanori (Fuchu JPX) Ito Fukefumi (Tama JPX), separate type dressing.

이 특허를 인용한 특허 (1)

  1. Adams, Chandler; Warf, Cayce; Tippett, Roger J., Method and system for recapturing and reusing unreacted antimicrobial solutions in spray applications.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트