$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method of freezing meat in a marinade 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/31
출원번호 US-0232644 (2002-08-30)
등록번호 US-7445805 (2008-11-04)
발명자 / 주소
  • Liberman,Barnet L.
출원인 / 주소
  • Winterlab Limited
대리인 / 주소
    Cohen Pontani Lieberman & Pavane LLP
인용정보 피인용 횟수 : 2  인용 특허 : 13

초록

A method of freezing meat in a marinade includes coating a piece of meat in a marinade, placing the coated meat in a bag which can be vacuum sealed, vacuum sealing the meat and the marinade in the bag, and freezing the meat by immersing the sealed bag in a brine solution containing between 0.05% and

대표청구항

I claim: 1. A method of freezing meat in a marinade, said method comprising placing said meat and said marinade in a bag which can be vacuum sealed, wherein said marinade is acidic, vacuum sealing said meat and said marinade in said bag, preparing a brine solution containing between 0.05% and 1.0%

이 특허에 인용된 특허 (13)

  1. Cozzini Ivo (Lincolnwood IL) Walker Matthew (Marietta GA), Cold particle suspension and injection process for meat.
  2. Nagoshi Kazunori (Ehime JPX), Freezing method for perishable foods.
  3. Wang Pie Y. (Wheaton IL), Freezing of food products.
  4. Bodenas Lars Goeran,SEX ; Halden Jonas Peter,CHX ; Olsson Kjell,SEX, Meat product preparation by incorporating fermented meat trimmings and extra fat in a meat piece.
  5. Nagoshi Kazunori (Matsuyama JPX), Method of freezing fishery products.
  6. Sakai Tadaaki (39-8 Yamadanishi 3-chome Suita-shi ; Osaka JPX), Method of freezing foods.
  7. Liberman Barnet L. (421 Hudson St. New York NY 10014), Method of freezing vital body fluids.
  8. Liberman Barnet L. ; Glidden ; Sr. Peter H., Method of reconstituting meat.
  9. Liberman Barnet L. ; Glidden ; Sr. Peter H., Method of reconstituting meat from trims.
  10. Nagoshi Kazunori (Matsuyama JPX), Process for quick-freezing of meat.
  11. Katayama Hiroshi,JPX ; Katayama Taro,JPX, Processed fish flesh, fish flesh material using the same and method of preparing processed fish flesh.
  12. Liberman Barnet L. ; Vandervoort Kevin C. ; Glidden Peter H. ; Peacock ; II Robert J., Ribbon-freezing method and apparatus.
  13. Liberman Barnet L. ; Vandervoort Kevin C. ; Glidden Peter H. ; Peacock ; II Robert J., Ribbon-freezing method and apparatus.

이 특허를 인용한 특허 (2)

  1. Carré, Eric A., Frozen food package and method of use.
  2. Carré, Eric A., Frozen food package and method of use.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로